Van Beem op de Masters of LXRY 2017

Vier de seizoenen met een luxe veranda én zonwering.
Van Beem op de Masters of LXRY 2017

U hebt een fijn huis met een ruime tuin, waar u optimaal van geniet als het weer het toelaat. Helaas is het klimaat in Nederland nogal wisselvallig. Met dagen en avonden dat het te fris, te winderig of juist te warm is om comfortabel buiten te zitten.

Er zijn veel manieren om het comfort in uw huis en tuin te verhogen. Denk aan een mooie veranda, luxe pergola zonwering, knik-armzonnescherm met of zonder volant, vrijstaande overkappingen en zijwaartse windschermen. Eventueel met geïntegreerde terrasverwarming en LED-verlichting, en natuurlijk steeds op afstand en zelfs online bedienbaar.

Wat voor úw situatie de beste oplossing is? De specialisten van www.vanbeem.nl geven u graag advies op maat.

Duitse kwaliteit, Hollandse service

Van Beem is dé Markilux Flagship store van Markilux in Nederland. Markilux is de grootste zonweringfabrikant van Duitsland. Het is een familiebedrijf met circa 800 medewerkers en een eigen weverij, dat alle producten met de hand op maat produceert. De zonwering van Markilux gaat dan ook een leven lang mee.

In Zwanenburg staat de Markilux ‘Flagship Store’ van de familie van Beem, al meer dan honderd jaar specialisten in buitenleven. Zij zijn persoonlijk betrokken bij het leveren van Markilux-kwaliteit, inclusief de hoogwaardige service die daar bij hoort. Van het allereerste overleg, via een passend design tot en met de complete installatie van uw veranda en hoogwaardige zonwering.

Bezoek Van Beem op LXRY 2017 of ga naar www.vanbeem.nlWordPress Themes