Stel jouw buitenleven project niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan!

Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Lees onderstaande rustig door, wellicht past deze vorm van financiering bij jou en zie je jouw buitenleven project gerealiseerd worden. Wij brengen u slechts in contact met het financieringsbedrijf en zijn niet betrokken bij de inhoudelijke bespreekpunten en te maken afspraken.

Financieringsmogelijkheden van Finanplaza

Sinds 2005 biedt Finanplaza als intermediair financieringsmogelijkheden aan voor de recreatie-branche. De producten van Van Beem Buitenleven vallen onder deze dienstverlening. Zo kan je er voor kiezen om de aanschaf van jouw project gespreid te betalen. Je behoudt jouw spaargeld en de financiering kan op elk gewenst moment boetevrij worden vervroegd en ingelost. Bovendien blijf je de prijsstijgingen voor en kan je binnenkort alvast genieten van jouw gerealiseerde buitenleven project, zonder hier nog jaren op te wachten.

* Finanplaza is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs & bemiddelaars.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vrijblijvend een financieringsvoorstel aanvragen

Financier jouw droomproject

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.