Werken bij Van Beem - van Beem
13195
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13195,page-child,parent-pageid-14027,bridge-core-1.0.4,site-content,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Werkend leren bij Van Beem

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Van Beem komt graag in contact met positief ingestelde ‘doeners’ die van aanpakken houden. Bij van Beem krijg je de kans om te doen waar je goed in bent en we geven je graag de kans om jezelf te ontwikkelen. Binnen ons concept is er veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. En als jij jezelf wilt ontwikkelen zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden. Hierin ondersteunen we je door je te coachen en intern op te leiden.

Vacatures

Voor ons snel groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar:
Veranda- en zonwering monteur
Baliemedewerker
Junior verkoper

Ook wanneer er geen vacatures open staan kun je jouw open sollicitatie aan ons sturen. We staan altijd open voor nieuwe krachten en ervaren vakmensen. Ben jij degene die ons team komt versterken? Neem dan contact met ons op via info@vanbeem.nl!

Werkend leren

Een goede mentaliteit en talent vinden we belangrijker dan diploma’s. Bij ons leer je het vak het beste in de praktijk. Je wordt met open armen ontvangen door een hecht team dat je de fijne kneepjes van het vak leert. Onze vakmensen hebben hun eigen specialisaties. Zo hebben we hoveniers voor het geven van tuinadvies en het aanleggen van tuinen. Onze monteurs bouwen op maat gemaakte veranda’s en tuinhuizen. Ook zijn zij experts in het monteren van zonneschermen. In onze showroom geven onze verkoopadviseurs klanten passend advies en ontwerpen onze tekenaars prachtige 3D-projecten. Ben je nog aan het studeren en wil je graag bij ons stage lopen? Ook dan ben je van harte welkom.

Vrolijke teams vol energie

Misschien heb je onze vakmensen al eens aan het werk gezien op televisie bij Rob’s Grote Tuinverbouwing, Van Droomvilla naar Woonvilla of Holland van Boven. Door het prachtige werk dat we leveren zijn we een graag geziene gast bij deze bekende programma’s. En dat komt niet zomaar natuurlijk. Bij Van Beem hebben we écht passie voor ons werk en zorgen we keer op keer voor het beste resultaat. Hiermee inspireren we ook nieuwe collega’s op een positieve manier. We ondernemen samen leuke activiteiten om de teamspirit erin te houden. Om goed te kunnen presteren zorgen we goed voor onszelf en elkaar. Gezondheid en balans zijn dan ook een prioriteit. Je vindt in onze kantine altijd vers fruit en we stimuleren elkaar om fit te blijven. Maar gezelligheid is natuurlijk ook belangrijk, daarom houden we eens in de maand een vrijdagmiddagborrel en gaan we regelmatig op stap voor een gezellig teamuitje.

[/vc_column]

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd geraakt in ons bedrijf en kom je ons team graag versterken? Reageer dan op een openstaande vacature of stuur ons een open sollicitatie met foto naar info@vanbeem.nl.

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes