Vouwwanden

Wilt u meer verbinding tussen uw huis en uw buitenruimte? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het plaatsen van een glazen vouwwand. Het betreft een solide wand van geïsoleerd dubbel glas dat door het handige schuifsysteem over de gehele breedte geopend kan worden. Hierdoor ontstaat een brede toegang van de binnenruimte naar de buitenruimte. Maar ook gesloten zorgt de wand voor een buitenleven gevoel en heeft u een breed zicht op uw tuin en/of nabij geleden natuur met fijne lichtinval.

Voorbeelden van vouwwanden

Duurzaam en milieu

Bij de verwerking van houten profielen maakt Solarlux gebruik van hout dat afkomstig is van een duurzaam beheerd bos en voorzien is van het PEFC keurmerk. Hiermee zorgt Solarlux ervoor dat er zowel aandacht is voor de kwaliteit van hun producten als voor een duurzame wereld.

Het plaatsen van een glazen vouwwand brengt enkele voordelen met zich mee ten opzichte van een schuifpui. In tegenstelling tot een schuifpui, kan een vouwwand, nadat deze in zijn geheel naar links of naar rechts geschoven is, een kwartslag draaien. Hierdoor ontstaat meer ruimte, meer lichtval en geen barrière met de doorgang naar buiten. Bij een te grote overspanning is het noodzakelijk om een staander in het midden van de pui te plaatsen, waarbij één glazen gedeelte naar links en één glazen gedeelte naar rechts geschoven wordt. Ook deze glazen gedeeltes kunnen vervolgens een kwartslag draaien. De beglazing kan uit meerdere toepassingen bestaan. Het is mogelijk om geluidwerend- en inbraak werend glas te laten plaatsen en glas met een zelfreinigende werking.

Voor een goede indruk van een schuifpui en een vouwwand nodigen wij u uit onze showroom te bezoeken. Hier staan enkele modellen opgesteld en kunt u eigenhandig de schuifsystemen uitproberen. Indien gewenst praten wij graag met u verder over materialisatie en gebruik. Wanneer u een voorkeur voor een vouwwand heeft maar nog geen goed beeld heeft van wat de vouwwand voor uw huis en woongenot kan betekenen, dan kunnen wij een 3D ontwerp opmaken. U ziet dan virtueel hoe de vouwwand er bij u uit komt te zien en zodoende kunt u de aanschaf van de vouwwand realistischer inschatten. Onze specialisten staan voor u klaar.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de vouwwanden. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes