Vrijstaande veranda

Met een vrijstaande veranda kunt u een nieuw overdekt terras creëren waar u maar wilt. Een goede of wanneer de overkapping niet aan de gevel van het woonhuis gemonteerd kan of mag worden. Een vrijstaande veranda heeft een polycarbonaat- of een glazen dak en bestaat verder uit aluminium. Standaard wordt een dichte achterwand meegeleverd, die in veel gevallen richting de perceelgrens geplaatst wordt.

Voorbeelden van vrijstaande veranda's

Configureer uw eigen vrijstaande veranda

Ontwerp uw droom veranda

Ontwerp uw droom veranda via de configurator. Selecteer de dakbedekking, het formaat, de kleur en de wanden die optioneel toegevoegd kunnen worden.

Configureren

Hellend dak

Veranda’s die aan het huis vast gebouwd worden, lopen gewoonlijk af naar voren, zodat het regenwater van het huis wegstroomt. Bij een vrijstaande veranda is dat andersom. De voorkant van de veranda is hoger dan de achterzijde, waardoor het gevoel van ruimte nog eens versterkt wordt. Het hemelwater loopt dus aan de achterkant via een weggewerkte goot weg.

Wanden

Bij het plaatsen van meer zijwanden creëert u extra privacy en kan zelfs een volwaardige leefruimte gecreëerd worden. In veel gevallen worden de zijwanden in dezelfde kleur als de staanders geleverd, maar elke andere kleurencombinatie is mogelijk. In plaats van aluminium is het mogelijk om glasschuifwanden te laten plaatsen. Als er tevens verlichting en verwarming wordt aangesloten, ontstaat een unieke ruimte voor een optimale buitenleven ervaring. Het is zelfs mogelijk om een houtkachel in een vrijstaande veranda te plaatsen. Er moet dan wel een rookkanaal bevestigd worden. De vrijstaande veranda is ideaal als overkapping van een zwemspa of jacuzzi.

Uitbreidingsmogelijkheden

Naast het integreren van dimbare verlichting en verwarming is het mogelijk om op maat gemaakte zonwering te laten plaatsen. De zonwering kan onderdak of bovendak bevestigd worden. Onderdak betekent dat de zonwering aan de binnenzijde bevestigd wordt. In geval van bovendak wordt de zonwering aan de buitenzijde bevestigd. De zonweringsdoeken van markilux zijn uv-bestendig en in veel kleuren dessins verkrijgbaar. De kleurenstalen zijn in onze showroom te bekijken. Naast vrijstaande veranda’s staan hier ook andere verandatypes opgebouwd, zodat u een goede afweging kunt maken in vorm, type, materiaal en accessoires. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende bezichtiging.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkapping of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de vrijstaande veranda’s. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes