Buitenverlichting

Bekijk alle buitenverlichting in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Buitenverlichting

Buitenverlichting is een belangrijk sfeerelement om ook in de schemering en de avonduren uw tuin optimaal tot zijn recht te laten komen. Om tot een weldoordacht verlichtingsplan te komen, gaat onze hovenier graag met u in gesprek. Belangrijk is bijvoorbeeld om te kijken naar de schaduwen die ontstaan, looppaden goed te verlichten en het voorkomen dat de verlichting op een vervelende manier in de ogen schijnt. In-Lite biedt naast inbouwspots ook los te plaatsen grondspots, wandlampen en opbouwlampen. Alle verlichtingsarmaturen kunnen worden aangestuurd met een modern systeem dat u in staat stelt de tuinverlichting in groepen in te schakelen en automatisch te bedienen.

Buitenverlichting

  • De verlichting werkt op een veilige spanning van 12V

  • Het systeem is eenvoudig te installeren, aan te passen en uit te breiden

  • De armaturen zijn voorzien van hoogwaardige led lichtbronnen met een laag energieverbruik en een zeer lange levensduur

  • 5 jaar garantie

Download onze gratis brochureMaak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.