VAN BEEM ZOEKT VERKOOPTALENT!

Heb jij affiniteit met het buitenleven en vind je het leuk om in het verkoopteam van een familiebedrijf te werken? Dan maken wij graag kennis met je.

In deze functie adviseer je klanten bij de aankoop van een overkapping, zonwering, tuinmeubelen en tuinmaterialen. Met enthousiasme informeer jij klanten over de mogelijkheden en breng jij je kennis over van materialen en modellen. Tevens controleer je de offertes die door de afdeling binnendienst zijn opgesteld en bespreek je deze met de klant. Je bewaakt de afspraken die gemaakt zijn en zet deze bij een opdracht door naar je collega’s van de afdeling buitendienst.

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent bereid om je in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Wij bieden je een opleidingstraject waarbij je producttrainingen krijgt vanuit de leveranciers en training door met verkopers mee te lopen bij de verkoopafspraken.

De junior verkoper die wij zoeken beschikt over de volgende vaardigheden en kwaliteiten:

  • Je bent leergierig, gedreven en een goede luisteraar;
  • Je bent oplossingsgericht, communicatief sterk en staat stevig in je schoenen;
  • Je bent positief ingesteld, service/klantgericht en fulltime beschikbaar;

Salariëring is marktconform met goede primaire/secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in ons bedrijf en wil je ons team komen versterken? Dan zien wij je sollicitatie met CV graag tegemoet! Deze kun je mailen naar: info@vanbeem.nl

 

Solliciteer direct

Vul je contactgegevens in via het contactformulier, en wij nemen contact op voor het inplannen van een afspraak. Natuurlijk kan je ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes