Werken bij Van Beem Buitenleven

Van Beem Buitenleven is een familiebedrijf en dat houdt niet op bij het hebben van dezelfde achternaam. Samen met al onze medewerkers vormen wij een hecht team. Bij ons krijg je de kans om te doen waar je goed in bent en om je verder te ontwikkelen. Wil jij dit team komen versterken? Momenteel zijn wij op zoek naar:

Openstaande vacatures

Weekendkracht

Ben je een vrolijke aanpakker die van afwisselend werk houdt?

Als weekend collega maak je onderdeel uit van ons gezellige “weekend” team en voer je onderhoudswerkzaamheden uit in onze 10.000m² showroom.

Lees meer

Monteur zwembad installatie

Als zwembad installatie monteur werk je in een ploeg van 2 of 3 personen. Je assisteert bij het uitgraven, geeft aanwijzingen aan de graafkraan – machinist, helpt bij het lossen en plaatsen van monoblok zwembaden en plaatst pvc leidingen aan het zwembad. Je kunt overweg met een kernboormachine, je helpt bij het plaatsen en aanvullen van stabilisé, boordstenen en terrassen.

Lees meer

Terreinbeheerder

Als terreinbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het beheer van het terrein en de magazijnen. Jij neemt bestellingen in ontvangst en plaatst deze op de juiste plek in het magazijn of op het terrein, en controleert of alle aangenomen goederen  op de juiste plek staan.

Lees meer

Solliciteren