Laat je 7, 8 & 9 oktober inspireren tijdens het Open Huis Weekend en maak kennis met dé musthaves om de perfecte tuin te creëren.

Werken bij Van Beem Buitenleven

Van Beem Buitenleven is een familiebedrijf en dat houdt niet op bij het hebben van dezelfde achternaam. Samen met al onze medewerkers vormen wij een hecht team. Bij ons krijg je de kans om te doen waar je goed in bent en om je verder te ontwikkelen. Wil jij dit team komen versterken? Momenteel zijn wij op zoek naar:

Openstaande vacatures

Calculator/projecttekenaar

Als calculator/projecttekenaar werk je in een snelle omgeving waarin deadlines belangrijk zijn.  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, en past deze aan indien nodig. Daarnaast maak je 3D tekeningen van de gecalculeerde projecten, die door de verkopers samen met de offertes worden gepresenteerd aan onze opdrachtgevers.

Lees meer

Service monteur

Als service monteur buitendienst kom je te werken in een team van gespecialiseerde monteurs en werk je op diverse locaties in Nederland. Als servicemonteur overkappingen, zonwering en zwembaden ben jij de gene die altijd weer een glimlach op het gezicht van onze opdrachtgevers tovert. Je zorgt er tenslotte voor dat de service, nazorg en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Lees meer

Technisch installateur

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch installateur met ervaring in HVAC en/of elektriciteit voor het plaatsen van monoblok zwembaden. Ben je gepassioneerd door techniek en ben je op zoek naar een afwisselende functie? Dan maken wij graag kennis met jou!

Als technisch installateur sta je in voor de technische kant bij het plaatsen van onze zwembaden. Je installeert de volledige zwembadinstallaties, plaatst filters, legt kabels en sluit de leidingen aan. Daarnaast installeer je bijvoorbeeld ook de zwembadrolluiken. Bovendien sta je in voor het onderhoud van de zwembaden en het detecteren van technische storingen om deze vakkundig op te lossen. Je start uiteindelijk de technische installatie (opnieuw) op en geeft uitleg aan de klant.

Lees meer

Solliciteren

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.