Werken bij Van Beem Buitenleven

Van Beem Buitenleven is een familiebedrijf en dat houdt niet op bij het hebben van dezelfde achternaam. Samen met al onze medewerkers vormen wij een hecht team. Bij ons krijg je de kans om te doen waar je goed in bent en om je verder te ontwikkelen. Wil jij dit team komen versterken?

Openstaande vacatures

Veranda- en zonwering monteur

Ben je een echte aanpakker die de droom van onze klanten waar wilt maken? Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een ervaren monteur. Als monteur ga je in teams van twee aan de slag met het monteren van veranda- en zonweringsprojecten door het hele land. Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en bent graag in de buitenlucht. Daarnaast ben je instaat om fysiek werk te verrichten. Als je met de beste producten wil werken en écht mooie dingen wil bouwen, zit je hier goed!

Lees meer

Calculator/projecttekenaar

Als calculator/projecttekenaar werk je in een snelle omgeving waarin deadlines belangrijk zijn. Je verricht dagelijks diverse werkzaamheden ter ondersteuning voor de afdeling verkoop. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, en past deze aan indien nodig. Daarnaast maak je 3D tekeningen van de gecalculeerde projecten, die door de verkopers samen met de offertes worden gepresenteerd aan onze opdrachtgevers.

Lees meer

Solliciteren

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.