Van Beem Buitenleven

Alles voor het luxe buitenleven onder één dak
Maak een afspraak

10.000 m²
showroom

Nummer 1 in
maatwerk

Eén
aanspreekpunt

Elke dag
geopend

Hoge
klantbeoordeling

Waar buiten tot leven komt

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem Buitenleven, zult u merken dat wij planmatig te werk gaan. Of het nu gaat om de aanschaf van een buitenkeuken, de installatie van een veranda of zonwering, of het aanleggen van een zwembad, wij doorlopen een aantal vaste stappen om het project tot een goed einde te brengen. Wij hebben een gezamenlijk doel; een zo comfortabel en aangenaam mogelijk buitenleven. Stap één heeft u al gezet; een bezoek aan onze website. Wilt u uw tuinproject verder oppakken? Wij ontvangen u graag in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol) waar u op eigen gelegenheid inspiratie kunt opdoen of waar u op afspraak in gesprek kunt met één van onze adviseurs.

Bij ons kunt u terecht voor:

Alles onder één dak

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuininrichting, buiten koken, zonwering en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Ons familiebedrijf

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren, waar kennis over het buitenleven al decennialang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Zo is het aanbod door de jaren heen gewijzigd van akkerbouw naar kwekerij, van kwekerij naar tuincentrum en van tuincentrum naar een experience center om het buitenleven letterlijk te beleven.

Ons familiebedrijf

Ons hechte team streeft er iedere dag weer naar u te laten genieten van het buitenleven. Na een bezoek aan onze showroom bent u een ervaring rijker.

Onze projecten

Ga naar alle projecten
 • Prima service van A tot Z. Monteurs keurig netjes gewerkt. Zijn er heel blij. Van Beem zeker aan te raden.

  Daniël Murillo, Assendelft

  Bekijk alle reviews
 • Het is echt een top bedrijf

  Ria Kemp, Rotterdam

  Bekijk alle reviews
 • Mooie showroom, duidelijke offerte en goed resultaat. Bedankt!

  Nienke en Ramon Schellevis, Assendelft

  Bekijk alle reviews
 • Heel tevreden met ons Markilux pergola systeem door vakmensen gemonteerd, Groet fam Heijne

  Rob Heijne, Katwijk

  Bekijk alle reviews
 • Wij wilden een vervanging voor onze overkapping bij de voordeur. Omdat er een betonnen stuk zit wat niet weg gehaald kan worden moest er iets op maat gemaakt worden. Bij andere bedrijven gelijk nul op het rekest gekregen en van Beem: we maken maatwerk, dus het moet kunnen. En het kon. We hebben nu een mooie overkapping bij de voordeur. In de showroom ook nog mooie screens gezien en daar zijn er ook 2 van geplaatst. Het hele proces vanaf de eerste afspraak is zeer prettig verlopen.

  Paul Wognum, Diemen

  Bekijk alle reviews
 • van eerste bezoek aan de mooie showroom met prettig persoonlijk advies tot de oplevering van een mooie veranda met pergola is alles prima en volgens afspraak verlopen.

  Suzanne Onderwater, Amsterdam

  Bekijk alle reviews
 • Wij zijn heel erg blij met de geboden service. Er werd goed met ons meegedacht. Wij hadden wat haast met de levering en hierbij werden wij perfect geholpen, zeer klantvriendelijk!!

  Charlotte Taffijn, Amsterdam

  Bekijk alle reviews
 • Professionele aanpak, meedenkend, komen met goed oplossingen voor praktijk zaken. Kost een paar centen maar het zijn top producten. 8 weken geleden planning afgesproken en precies op de dag af alle afspraken nagekomen. Van Beem bedankt!

  Meertens, Gronsveld

  Bekijk alle reviews

De A-merken van Van Beem: