nummer 1 in maatwerk

10.000M² Showroom

boek uw bezoek

Bekijk hier onze 10.000M² showroom

Laat u zeven dagen per week inspireren in onze 10.000M² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). In onze showroom zijn de laatste trends en innovaties te zien op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, zonwering en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Ons familiebedrijf

Ons familiebedrijf

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren, waar kennis over het buitenleven al decennialang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Zo is het aanbod door de jaren heen gewijzigd van akkerbouw naar kwekerij, van kwekerij naar tuincentrum en van tuincentrum naar een experience center om het buitenleven letterlijk te kunnen ervaren.

Lees meer over ons familiebedrijf

Alles onder één dak

Hoveniers

Vanaf het eerste schetsontwerp, via het ruwe grondwerk en de beplanting tot aan de inrichting en het installeren van een sfeervolle verlichting en natuurlijk het tuinonderhoud… bij Van Beem verzorgen we graag uw complete tuinproject.

Lees meer

Tuininrichting

Bekijk meer informatie over diverse tuinmogelijkheden; van aankleding door beplanting tot aan warme sfeermakers en designmeubilair.

Lees meer

Tuinhuizen

Wij denken graag met u mee als het gaat om het ontwerpen, het leveren en het plaatsen van uw tuinhuis om deze zo nauw mogelijk aan te laten sluiten bij uw tuin.

Lees meer

Overkappingen

Een van de vele voordelen van een overkapping is dat er extra leefruimte wordt gecreëerd. Er zijn veel verschillende overkappingen te verkrijgen, zo bieden wij veranda’s, vouwdaken, lamellendaken en carports aan.

Lees meer

Zonwering

De zonnige, warme dagen in Nederland komen steeds vaker voor en zonwering is dan ook niet meer weg te denken uit onze collectie producten. De keuze uit zonwering is ruim en zelf samen te stellen naar eigen wens.

Lees meer

Zakelijk

Haal meer omzet uit uw terras door een terrasoverkapping toe te voegen. Denk hierbij aan een (schuifdak) veranda, vouwdak, lamellendak of doekoverkapping.

Lees meer

Onze projecten

Onze projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige overkappingen, zwembaden, zonwering of tuinen, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak kennis met ons team

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren, waar kennis over het buitenleven al decennialang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Van Beem biedt een complete service voor zowel de installatie van uw veranda of zonwering tot de aanleg van uw nieuwe tuin. We luisteren naar uw wensen en gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Het geven van het juiste advies is hier een belangrijk onderdeel van. Bij Van Beem kunt u rekenen op een uitstekende service, zowel voor als na de aanschaf.

Lees meer

Reviews

Perfect, zeker aan te bevelen

Het zonnescherm dat we aan de achtergevel hebben laten plaatsen is er prachtig op bevestigd. De uitval gaat over onze achterdeur en buitenlamp en is keurig afgesteld. Deze zomer zullen we daar veel plezier van hebben.

23-1-2019 | Vianen

Uitstekend

Bij het ontwerpen van de tuin zijn we goed geholpen met een mooi 3D ontwerp. Ook over aanpassingen hebben we goed advies gekregen. Je merkt aan alles dat Brian verstand heeft van zijn vakgebied, en nog belangrijker: hij is zeer gepassioneerd! Het aanleggen van de tuin en van ons zonnescherm is alles goed verlopen en de hoveniers/monteurs zijn allemaal kundig en vriendelijk.

12-6-2019 | Den Haag

Goede service, goed behandeld

Onze wens is in vervulling gegaan door het plaatsen van de tuinkamer, zodat we ook in het voor- en najaar kunnen genieten van de door hetzelfde bedrijf aangelegde tuin. Tuin is perfect opgehoogd en gelijkvloers aangelegd zodat wij op oudere leeftijd ook met een rolstoel ons buiten goed kunnen bewegen. Erg tevreden, prachtige tuin, mooie tuinkamer!

21-3-2019 | Oostzaan

De A-merken van Van Beem:

WordPress Themes