Ligbedden

Bekijk alle ligbedden in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Ligbedden

Voor de optimale zonliefhebbers hebben wij prachtige ligbedden in onze collectie opgenomen met een zeer comfortabele ligging. De hoge en goedgevulde kussens nodigen uit om plaats te nemen en de relaxmodus op te zoeken. Het voelt bijna als een vakantie aan huis.

Dé grootste Suns Experience Center van Nederland

Suns Lido

Suns Portofino

Suns Nardo

Ligbedden

  • Wij bieden ligbedden aan van de A-merken Royal Botania & Suns

  • De ligbedden zijn volledig naar eigen wens samen te stellen: 1-persoons ligbed, 2-persoons ligbed, 1-persoons daybed, 2-persoons daybed

  • Er is voor de kussens keuze uit een grote collectie stoffen en kleuren

  • De ligbedden bevatten hoogwaardige buitenstoffen die de kussens kleurvast, waterafstotend en weerbestendig maakt

  • De ligbedden hebben een speciaal ontwikkeld binnenwerk dat razendsnel droogt dankzij de open celstructuur

  • Zelfs bij intensief gebruik kunt u rekenen op de kwaliteit van duurzame materialen

  • Kunt u hulp gebruiken bij de keuze voor het juiste ligbed? Onze buitenstyliste Laura stelt graag een persoonlijk stylingadvies voor u op

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.