Stoelen

Bekijk alle stoelen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Stoelen

U kunt uw tuinset zelf samenstellen, al naar gelang u uw terras of tuin wilt inrichten. Plaats bijvoorbeeld aan één zijde een hoge set voor borrelmomenten en aan de andere zijde een dinerset om uitgebreid te dineren. Alles met dezelfde uitstraling of variërend van model. U kiest zelf de stoffen van de kussens en materiaal van het onderstel van uw designstoel. Veelal zijn de eetkamerstoelen niet alleen beschikbaar in een standaard hoogte, maar ook beschikbaar als hoog model om bij een bartafel te plaatsen. Wilt u komen proefzitten? U bent 7 dagen per week van harte welkom in onze 10.000m² showroom!

Dé grootste Suns Experience Center van Nederland

Suns Tomar

Suns Vittoria

Suns Nappa

Suns Revello

Suns Moni

Suns Anzio

Suns Matera

Suns Tutti

Stoelen

  • Wij bieden loungesets aan van de A-merken Royal Botania & Suns

  • Er zijn veel verschillende modellen mogelijk: barstoelen, zitkussens, eettafel stoelen & fauteuils

  • Er is voor de kussens keuze uit een grote collectie stoffen en kleuren

  • De stoelen bevatten hoogwaardige buitenstoffen die de kussens kleurvast, waterafstotend en weerbestendig maakt

  • De stoelen hebben een speciaal ontwikkeld binnenwerk dat razendsnel droogt dankzij de open celstructuur

  • Zelfs bij intensief gebruik kunt u rekenen op de kwaliteit van duurzame materialen

  • Kunt u hulp gebruiken bij de keuze voor de juiste stoelen? Onze buitenstyliste Laura stelt graag een persoonlijk stylingadvies voor u op

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.