Ons gepassioneerde team

Familie van Beem

Een familiebedrijf betekent dat het wordt gerund door een familie, maar voor ons is het méér dan een familiebedrijf. Het voelt namelijk écht als een betrokken familie waardoor ieder teamlid zich helemaal thuis voelt. En voel je je thuis? Dan voel je je op je gemak om uit te voeren wat je het leukste vindt. Binnen ons team is dat de passie voor het buitenleven en dat dragen we iedere dag over. Dit is een goede basis voor de omgang zowel intern als naar onze bezoekers toe. Dat voel je, want tijdens een bezoek aan onze showroom zijn we vanaf het begin betrokken, gepassioneerd en inspirerend.

Verwelkomers

Verkoopspecialisten

Koos & Lily van Beem

Jarenlang hebben Koos en Lily de passie voor het buitenleven uitgedragen maar inmiddels is het stokje overgedragen aan zoon Gerko. Daar zijn ouders Koos & Lily maar al te trots op. Met pensioen gaan betekent niet dat je nooit meer langs komt, daarom komen Koos en Lily nog dagelijks langs om de sfeer te proeven.

Alleskunners

Marketinggoeroes

Sluit je aan bij familie van Beem

Kom je solliciteren bij ons familiebedrijf? Dan kom je gegarandeerd terecht in een warm bad, want de betrokkenheid binnen ons familiebedrijf kenmerkt ons gepassioneerde team. Nieuwsgierig welke uitdaging bij je past? Bekijk alle vacatures op de vacaturepagina.

Ontdek alle vacatures

Projectvoorbereiders

Projecttekenaars

Administratievelingen

Maak kennis met ons betrokken team