Verandazonwering

Inspiratiemagazine

Ontdek verandazonwering

Voor het creëren van een aangename temperatuur in de overkapping is zonwering een aanwinst. De zonwering helpt de temperatuurstijging in de overkapping voorkomen, en zorgt ervoor dat je op de zonnigste dagen nog steeds kunt genieten van het overdekte terras. Het is mogelijk om verticale zonwering (volant) toe te voegen in de lijst van de zonwering. Dit houdt laagstaande zon tegen en voorkomt inkijk van buren.

Goed om te weten

  • De zonwering is van Duitse kwaliteit van A-merk Markilux
  • De verandazonwering wordt altijd op de centimeter op maat gemaakt
  • De zonwering is elektrisch bedienbaar en op elk gewenst moment stil te zetten
  • Er is keuze uit meer dan 250 doekkleuren

Soorten verandazonwering

Onderdakzonwering

De onderdakzonwering wordt bevestigd onder het dak van de overkapping, waardoor het zonweringsdoek niet vies wordt door weersinvloeden. Daarnaast zorgt onderdakzonwering voor akoestiek in de overkapping en draagt het bij aan de sfeer in de overkapping.

Bovendakzonwering

De bovendakzonwering wordt bovenop het dak van de overkapping gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat de zon het dak van de overkapping niet raakt en het minder warm wordt onder de overkapping.

Om de temperatuur van de laagstaande zon te verminderen is zonwering met overstek een uitkomst. Het stuk zonwering dat uitsteekt over het dak van de overkapping creëert ook een extra zitplek in de schaduw.

Voltooide projecten met verandazonwering

Ik wil meer projecten zien

Stel jouw zonwering samen

Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn namelijk vele keuzes te maken bij de aanschaf van een verandazonwering. Onze configurator laat je stap voor stap alle mogelijkheden zien om jouw droomzonwering te creëren.

Ga aan de slag!

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin, dakterras of balkon? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw verandazonwering. 

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maat

Wist je dat...

Wist je dat het mogelijk is om verandazonwering later aan de overkapping toe te voegen? Dit kan na 1, 2 of zelfs 5 jaar.

Maak kennis met onze gepassioneerde monteurs

Na de aanschaf kunnen we ons voorstellen dat je niet kunt wachten tot het moment daar is, de plaatsing van jouw droomzonwering. Met hun ervaring en expertise zorgen onze eigen gepassioneerde monteurs dat het genieten van het buitenleven pas écht kan beginnen.

Dit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Verandazonwering in ons Experience Center

Bekijk hier een greep uit het aanbod verandazonwering en bewonder ze allemaal in onze 10.000m² showroom. Daar waar buiten tot leven komt en ongeacht een aankoop een blijvende herinnering zal zijn.

  • Gelegen in de Randstad, nabij Schiphol
  • 7 dagen per week geopend
Laat me inspireren

Laat je inspireren

  • 50+ pagina’s vol inspiratie
  • Ontdek alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*