Overkapping met lamellendak

Inspiratiemagazine

Maatwerk overkappingen

Een overkapping met lamellendak biedt naast een moderne en stijlvolle uitstraling verschillende functionaliteiten. Zo bepaal je zelf de hoeveelheid daglicht, schaduw en temperatuur onder de overkapping door het draaien van de lamellen of door het dak volledig open te schuiven. Door het sluiten van de lamellen ben je beschut tegen felle zon of juist een regenbui.

Goed om te weten

  • De overkapping wordt altijd op de centimeter op maat gemaakt
  • Het lamellendak is elektrisch bedienbaar en de lamellen zijn tot 150° roteerbaar
  • De overkapping is ook mogelijk met een lamellendak waarbij je de lamellen aan de kant kunt schuiven
  • De overkapping kan vrijstaand of aan de gevel worden geplaatst

Soorten overkappingen met lamellendak

Renson Algarve lamellendak

De minimalistische uitstraling van de Renson Algarve is passend in in iedere tuin. Sluit de lamellen elektrisch om in de schaduw te vertoeven en kantel de lamellen om de zon in de ruimte te laten schijnen. Het bied je een volledig waterdicht dak als de lamellen gesloten zijn.

Bij de Renson Algarve is het niet alleen mogelijk om voor een lamellendak te kiezen maar is het ook mogelijk voor een dak te kiezen dat is voorzien van een zonnedoek genaamd canvas.

Renson Camargue lamellendak

Gaat je voorkeur uit naar een overkapping die robuuster oogt? De Renson Camargue sluit perfect aan bij deze wens. Het is de overkapping waar je de lamellen elektrisch kunt roteren naar aanleiding van de weersomstandigheden. De lamellen van de Camargue zijn te kantelen om met het zonlicht te spelen en een schaduwplek te creëren.

Renson Camargue Skye lamellendak

The sky is the limit, dat geldt voor de Renson Camargue Skye. Ben je opzoek naar een eyecatcher in de tuin, dan is de Renson Camargue Skye alles wat je zoekt. Bij deze overkapping kun je niet alleen de lamellen elektrisch roteren maar kunnen de lamellen volledig aan de kant worden geschoven om een open dak te creëren. Dan wordt kijken naar de sterrenhemel toch echt werkelijkheid.

Renson Aero lamellendak

De Renson Aero lamellendak is ontworpen voor naadloze integratie in zowel bestaande als nieuwe constructies, waardoor de overkapping perfect aansluit bij de woning.

Renson Amani lamellendak

Ontdek het Renson Amani lamellendak, waar eindeloze personalisatie mogelijk is. Met een onbegrensde keuze aan vormen, lijnen en structuren, heb jij de vrijheid om jouw buitenruimte te transformeren tot een uniek domein die perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Voltooide projecten met lamellendak

Ik wil meer projecten zien

Stel jouw overkapping samen

Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn namelijk vele keuzes te maken bij de aanschaf van een overkapping. Onze configurator laat je stap voor stap alle mogelijkheden zien om jouw droomoverkapping te creëren.

Ga aan de slag!

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met lamellendak.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maat

Maak kennis met onze gepassioneerde monteurs

Na de aanschaf kunnen we ons voorstellen dat je niet kunt wachten tot het moment daar is, de plaatsing van jouw droomoverkapping. Met hun ervaring en expertise zorgen onze eigen gepassioneerde monteurs dat het genieten van het buitenleven pas écht kan beginnen.

Uitbreidingen voor jouw droomoverkapping

Buiten wordt steeds meer het nieuwe binnen, dus wij begrijpen als geen ander dat je dan ook tijdens elke weersomstandigheid buiten wilt vertoeven. Door de uitbreiding van wanden in je veranda creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Dankzij ons modulaire systeem is je overkapping jaren na de aankoop nog uit te breiden met wandenscreens of accessoires zoals heaters.

Wanden

Screens

Vloeren

Laat mij alle uitbreidingen zien

Ontdek de unieke Renson Camargue Skye

Dit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Laat je inspireren

  • 200+ pagina’s vol inspiratie
  • Ontdek alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen 

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*