Tuinmeubelen

Bekijk alle tuinmeubelen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Tuinmeubelen

Bij Van Beem voorzien wij u in allerlei hoogwaardige producten om u nog extra van het buitenleven te laten genieten. Daar horen exclusieve tuinmeubelen natuurlijk ook bij. Al ons meubilair is weerbestendig en van hoogwaardige kwaliteit, voor een zo lang mogelijke levensduur. Elk meubelstuk heeft unieke eigenschappen op het gebied van materiaal en design. We waarschuwen u dan ook alvast: er staat u een lastige keuze te wachten. Er is namelijk een scala aan mogelijkheden, waarbij u uw tuinmeubelen zelf kunt samenstellen. Om tot een goede keuze te komen raden wij u aan om het tuinmeubilair zelf te ervaren, het is een bezoek aan onze 10.000m² showroom meer dan waard. Kunt u wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van de juiste tuinmeubelen? Onze buitenstyliste adviseert u graag!

Loungesets

Uw loungeset moet niet alleen een lust zijn voor het oog, maar ook heerlijk zijn om op te zitten. Er is een scala aan exclusieve loungesets, van strak en minimalistisch tot uitbundig met comfortabele en weerbestendige kussens. U kiest bij de aanschaf van een loungeset zelf de opstelling, stoffen van de kussens en materiaal van het onderstel. Zo kunt u uw loungeset helemaal personaliseren.

Lees meer

Stoelen

U kunt uw tuinset zelf samenstellen, al naar gelang u uw terras of tuin wilt inrichten. Plaats bijvoorbeeld aan één zijde een hoge set voor borrelmomenten en aan de andere zijde een dinerset om uitgebreid te dineren. Alles met dezelfde uitstraling of variërend van model. U kiest zelf de stoffen van de kussens en materiaal van het onderstel van uw designstoel. Veelal zijn de eetkamerstoelen niet alleen beschikbaar in een standaard hoogte, maar ook beschikbaar als hoog model om bij een bartafel te plaatsen.

Lees meer

Tafels

Of het nu voor een kort koffiemoment is of voor een lange zomeravond dineren, u maakt uw terras pas echt compleet met de juiste (eet)tafel. Van tafels met een hardstenen blad, kunststof tafels tot aan tafels die volledig of gedeeltelijk van hout zijn gemaakt; er is een ruime keuze uit materialen. Er is niet alleen een ruime keuze uit materiaal, maar ook uit de vorm van de tafel: rechthoekig, rond of ovaal. En alsof er nog niet genoeg keuzes gemaakt moeten worden is er ook nog keuze uit 3 verschillende hoogtes voor de tafels.

Lees meer

Ligbedden

Voor de optimale zonliefhebbers hebben wij prachtige ligbedden in onze collectie opgenomen met een zeer comfortabele ligging. De hoge en goedgevulde kussens nodigen uit om plaats te nemen en de relaxmodus op te zoeken. Het voelt bijna als een vakantie aan huis.

Lees meer

Parasols

Met een parasol creëert u schaduw wanneer u wilt en waar u wilt. Het voordeel van een parasol is dat deze vrij te verplaatsen is op uw terras. Daarnaast is een parasol ook gemakkelijk op te bergen indien de parasol niet gebruikt wordt. Alle parasols zijn kantelbaar en te verstellen om met de zon mee te draaien.

Lees meer

Buitenverlichting

Buitenverlichting is een belangrijk sfeerelement om ook in de schemering en de avonduren uw tuin optimaal tot zijn recht te laten komen. Om tot een weldoordacht verlichtingsplan te komen, gaat onze hovenier graag met u in gesprek. Belangrijk is bijvoorbeeld om te kijken naar de schaduwen die ontstaan, looppaden goed te verlichten en het voorkomen dat de verlichting op een vervelende manier in de ogen schijnt. In-Lite biedt naast inbouwspots ook los te plaatsen grondspots, wandlampen en opbouwlampen.

Lees meer

Tuinelementen

Maak uw tuin of terras compleet met tuinelementen, zoals een plantenbak, een watertafel, een buitenhaard of een houtopslag. Kies zelf het materiaal, de vorm, de afmeting en de kleur. Kunt u wat hulp gebruiken bij de inrichting van uw tuin of terras? Onze buitenstyliste adviseert u graag!

Lees meer

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.