Buitenkeukens

Inspiratiemagazine

Stijlvolle buitenkeukens

Koken heeft een verbindende factor en die verbinding creëer je met jouw droombuitenkeuken. Gaat je voorkeur uit naar een kookeiland met een gaspit? Of een buitenkeuken afgewerkt met een marmeren werkblad en één of meerdere kooktoestellen zoals een vuur- of gasbarbecue.

Van Beem kookstudio

Wil je ontdekken op welke wijze je het prettigst in de buitenlucht kookt? Volg een kookworkshop in de Van Beem Buitenleven Kookstudio. Onder begeleiding van chef-kok Roger maak je een 4-gangenmenu en leer je de beste tips en tricks om een echte (buiten)chef-kok te worden.

Modellen

Je vindt je perfecte kookplek in onze diverse collectie buitenkeukenmodellen. Van strakke betonnen buitenkeukens, tot keukens met onderhoudsvriendelijke werkbladen, tot keukens die niet van binnen zijn te onderscheiden. Elke stijl en model buitenkeuken biedt een combinatie van functionaliteit en stijl.

Laat me alle modellen zien

Uitbreidingen

Heb je eenmaal de ideale buitenkeuken gevonden? Dan zijn er vele mogelijkheden om er een ware droombuitenkeuken te maken. Breid de buitenkeuken uit met een koelkast, een spoelbak of kraan om het gemak van binnen te creëren maar dan in de buitenlucht.

Laat me alle uitbreidingen zien

Barbecues

Ben je fan van open vuur of veel verschillende kooktechnieken? Met een ruime keuze aan kooktoestellen is er altijd een die het beste bij jou past. Schaf een losse barbecue aan of maak je buitenkeuken compleet met een kooktoestel naar keuze.

Laat me alle barbecues zien

Kookworkshops

Een onvergetelijke avond waar je alle ins en outs leert van het buiten koken op een kooktoestel naar keuze. In goed gezelschap wordt jij een echte pro en bereid je een heerlijk 4-gangen diner. Dat klinkt toch als een topavond?

Kom meer te weten

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin, dakterras of balkon? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw buitenkeuken.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maat

Laat je volledig ontzorgen

Bij de aankoop van jouw droombuitenkeuken begrijpen we dat je volledig ontzorgt wilt worden. Daarom komen we zorgvuldig jouw buitenkeuken bezorgen en installeren, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van koken in de buitenlucht.

Dit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Laat je inspireren

  • 40+ pagina’s vol inspiratie
  • Ontdek alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*