Tafels

Bekijk alle tafels in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Tafels

Of het nu voor een kort koffiemoment is of voor een lange zomeravond dineren, u maakt uw terras pas echt compleet met de juiste (eet)tafel. Van tafels met een hardstenen blad, kunststof tafels tot aan tafels die volledig of gedeeltelijk van hout zijn gemaakt; er is een ruime keuze uit materialen. Er is niet alleen een ruime keuze uit materiaal, maar ook uit de vorm van de tafel: rechthoekig, rond of ovaal. En alsof er nog niet genoeg keuzes gemaakt moeten worden is er ook nog keuze uit verschillende hoogtes voor de tafels. Bekijk het assortiment in onze 10.000m² showroom!

Dé grootste Suns Experience Center van Nederland

Suns Rialto

Suns Ovada

Suns Vario

Suns Tomar

Suns Madre

Suns Vasto

Suns Savona

Suns Virenze

Tafels

  • Wij bieden tafels aan van de A-merken Royal Botania & Suns

  • Het onderstel en tafelblad is volledig naar eigens wens samen te stellen

  • Er zijn veel verschillende modellen mogelijk: bartafel, ovaal, vierkant, rechthoekig & rond

  • Er zijn veel verschillende materialen mogelijk: (teak)hout, kunststof, keramiek, beton, glas

  • Zelfs bij intensief gebruik kunt u rekenen op de kwaliteit van duurzame materialen

  • Kunt u hulp gebruiken bij de keuze voor de juiste tafel? Onze buitenstyliste Laura stelt graag een persoonlijk stylingadvies voor u op

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.