Tafels

Bekijk alle tafels in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Tafels

Of het nu voor een kort koffiemoment is of voor een lange zomeravond dineren, u maakt uw terras pas echt compleet met de juiste (eet)tafel. Van tafels met een hardstenen blad, kunststof tafels tot aan tafels die volledig of gedeeltelijk van hout zijn gemaakt; er is een ruime keuze uit materialen. Er is niet alleen een ruime keuze uit materiaal, maar ook uit de vorm van de tafel: rechthoekig, rond of ovaal. En alsof er nog niet genoeg keuzes gemaakt moeten worden is er ook nog keuze uit verschillende hoogtes voor de tafels. Bekijk het assortiment in onze 10.000m² showroom!

Tafels

  • Wij bieden tafels aan van de A-merken Royal Botania & Suns

  • Het onderstel en tafelblad is volledig naar eigens wens samen te stellen

  • Er zijn veel verschillende modellen mogelijk: bartafel, ovaal, vierkant, rechthoekig & rond

  • Er zijn veel verschillende materialen mogelijk: (teak)hout, kunststof, keramiek, beton, glas

  • Zelfs bij intensief gebruik kunt u rekenen op de kwaliteit van duurzame materialen

  • Kunt u hulp gebruiken bij de keuze voor de juiste tafel? Onze buitenstyliste Laura stelt graag een persoonlijk stylingadvies voor u op

Download onze gratis brochure



Stel zelf uw diningset samen

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.