Overkapping met glazen dak

Inspiratiemagazine

Maatwerk overkappingen

Met een overkapping creëer je een ruimte waarmee je binnen en buiten dichter bij elkaar brengt. Je hoeft niet bang te zijn dat het door de plaatsing van de overkapping aan de gevel donkerder in de woning zal worden, want het glazen dak zorgt ervoor dat het volledige daglicht wordt behouden en er een panoramazicht wordt gecreëerd.

Goed om te weten

  • De overkapping wordt altijd op de centimeter op maat gemaakt
  • Er is keuze uit een schuin aflopende- of een rechte constructie
  • Het glazen dak is verkrijgbaar met (warmtewerend) transparant glas of (warmtewerend) melkglas
  • Het glazen dak is ook mogelijk met een elektrisch schuifdak
  • De overkapping kan vrijstaand of aan de gevel worden geplaatst

Soorten overkappingen met glazen dak

Veranda met schuin aflopend glazen dak

De overkapping met schuin aflopend glazen dak is zoals wij deze allemaal kennen, maar dat maakt hem niet minder mooi. Voor de uitstraling is er keuze uit onderliggende of bovenliggende dakliggers.

Rechte veranda met glazen dak

De rechtdakveranda is een overkapping uitgevoerd met een optisch plat dak, wat een moderne uitstraling creëert. Het dak wordt in een minimale helling geplaatst, zodat het regenwater eenvoudig door de staanders afgevoerd kan worden.

Mega veranda met glazen dak

De mega veranda is een terrasoverkapping met hoge draagkracht. Zo kan de overkapping gebouwd worden tot een grootte van 7 meter breed en 6 meter diep, maar liefst 42 m² op slechts twee staanders. Door de dikkere liggers, dikkere goot en dikkere staanders is deze robuust ogende veranda oersterk.

Veranda met glazen schuifdak

Met de schuifdak veranda ben je voorbereid op ieder weertype. Schuif met de hoge temperaturen het dak elektrisch open en voeg wanden toe om er ‘s winters een behaaglijke tuinkamer van te maken.

Kom meer te weten

Voltooide projecten met glazen dak

Ik wil meer projecten zien

Stel jouw overkapping samen

Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn namelijk vele keuzes te maken bij de aanschaf van een overkapping. Onze configurator laat je stap voor stap alle mogelijkheden zien om jouw droomoverkapping te creëren.

Ga aan de slag!

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met glazen dak.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maat

Maak kennis met onze gepassioneerde monteurs

Na de aanschaf kunnen we ons voorstellen dat je niet kunt wachten tot het moment daar is, de plaatsing van jouw droomoverkapping. Met hun ervaring en expertise zorgen onze eigen gepassioneerde monteurs dat het genieten van het buitenleven pas écht kan beginnen.

Uitbreidingen voor jouw droomoverkapping

Buiten wordt steeds meer het nieuwe binnen, dus wij begrijpen als geen ander dat je dan ook tijdens elke weersomstandigheid buiten wilt vertoeven. Door de uitbreiding van wanden in je veranda creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Dankzij ons modulaire systeem is je overkapping jaren na de aankoop nog uit te breiden met wanden, zonwering of accessoires zoals heaters.

Wanden

Zonwering

Vloeren

Laat mij alle uitbreidingen zien

Dit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Laat je inspireren

  • 75+ pagina’s vol inspiratie
  • Ontdek alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*