Zonwering

Bekijk alle zonweringen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Zonwering

Geniet u van de zon maar wilt u af en toe ook een verkoelende schaduwplek? Met zonwering kunt u zelf beslissen wanneer en in welke mate u de zon toelaat of juist verkoelend in de schaduw wilt zitten. In onze collectie hebben wij de zonwering van markilux opgenomen, een Duitse fabrikant op het gebied van zonweringdoeken met oersterke kwaliteit. Zij bieden een ruim aanbod van maar liefst 250 kleuren en dessins die verwerkt kunnen worden in een knikarmscherm, zonwering met staanders, verandazonwering of verticaal screen.

Knikarmzonwering

Bent u op zoek naar een zonwering, en wilt u geen staanders in uw tuin of op uw terras? Bekijk dan de vele voordelen van een knikarmzonwering.

Met een knikarmzonwering kunt u zelf de mate van zonlicht reguleren, waardoor schaduw wordt gecreëerd en de warmte wordt tegengehouden. Het zonweringsdoek rolt elektrisch in de cassette die aan de gevel is gemonteerd, waardoor het doek mooi beschermt is indien u de zonwering niet gebruikt.

Lees meer

Verandazonwering

Voor het creëren van een comfortabel klimaat in uw overkapping met glazen of kunststof dak is zonwering een aanwinst.

De zonwering helpt de temperatuurstijging in de overkapping voorkomen, en zorgt ervoor dat u op de zonnigste dagen nog steeds kunt genieten van uw overdekte terras. U heeft de keuze uit verschillende soorten zonwering; onderdakzonwering, bovendakzonwering (met overstek) of een zonwering met staanders over de overkapping.

Lees meer

Zonwering met staanders

Bent u op zoek naar een zonwering dat naast de zon, ook beschutting biedt tegen wind en regen?

De zonwering met staanders is een zeer fraai vormgegeven zonwering waarbij het zonweringsdoek elektrisch in- en uit te schuiven is, en naar wens is uit te breiden met diverse accessoires. Opgerold is het zonweringsdoek van de zonwering met staanders in zijn geheel weggewerkt in de cassette.

Lees meer

Zonwering met doek

De zonwering met doek zorgt ervoor dat het felle zonlicht wordt gedempt, er schaduwplekken worden gecreëerd en u ook plaats kunt nemen onder de overkapping zodra het begint te spetteren.

Het licht doorlatende zonweringsdoek is voorzien van speciale openingen, waardoor het regenwater in de daaronder gelegen goot valt. Maakt u geen gebruik van de overkapping, dan rolt u gemakkelijk het doek elektrisch in de cassette waarbij de goot in het zicht blijft.

Lees meer

Screens

Heeft u ramen die u wilt afschermen tegen de warme zonnestralen, maar ontbreekt de ruimte die een knikarmzonwering vaak nodig heeft?

Een screen is een verticale zonwering vlak voor de kozijnen. Het elektrisch bedienbare scherm kan op elk gewenst moment stoppen, zodat de gewenste schaduw en lichtinval zelf te reguleren is.

Lees meer

Parasols

Met een parasol creëert u schaduw wanneer u wilt en waar u wilt.

Het voordeel van een parasol is dat deze vrij te verplaatsen is op uw terras. Daarnaast is een parasol ook gemakkelijk op te bergen indien de parasol niet gebruikt wordt. Alle parasols zijn kantelbaar en te verstellen zodat met de zon meegedraaid wordt.

Lees meer

Trekschermen

Met een trekscherm bepaalt u zelf of u wel of niet in de schaduw of uit de wind wilt zitten.

Het scherm is met behulp van een handgreep gemakkelijk uit de cassette te trekken en vast te zetten aan een staander of aan een bevestigingspunt aan de schutting of muur. Bovendien creëert u met een trekscherm privacy op uw terras.

Lees meer

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.