Zonwering

De zonnige, warme dagen in Nederland komen steeds vaker voor en zonwering is dan ook niet meer weg te denken uit onze collectie producten. Omdat het zo een belangrijk product is kiezen wij de beste kwaliteit; Duitse A-kwaliteit, dat garant staat voor de meest ideale zonwering voor elke zonnestraal. De keuze uit zonwering is ruim en zelf samen te stellen naar eigen wens. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een knikarmscherm, een screen of een vrijstaande zonwering met een doekkleur naar keuze. Uiteraard zorgen onze monteurs ervoor dat de zonwering op de juiste manier wordt geïnstalleerd, zodat u het hele jaar van de zonwering kunt genieten.

Onze collectie zonwering

Knikarm zonwering

Om de mate van zonlicht te reguleren voor als u in de schaduw wilt lezen of de warmte tegen wilt houden, dan is de aanschaf van een zonnescherm een overweging waard. Wij bieden knikarmschermen aan van markilux; een zonwering waarbij alles op hoogte aan de gevel gemonteerd is.

Lees meer

Veranda-/serre zonwering

Met veranda/serre zonwering zorgt u ervoor dat u zelfs op de zonnigste dagen nog steeds comfortabel van uw overdekte terras kunt genieten. Voor een goede zonwering in uw (toekomstige) veranda of serre is er de mogelijkheid om een onderdakzonwering of een bovendak zonwering te laten plaatsen.

Lees meer

Verticale zonwering

Heeft u (boven)ramen die u wilt afschermen tegen de warme zonnestralen, maar ontbreekt de ruimte die een knikarmscherm vaak nodig heeft? Verticale zonwering is de oplossing.

Lees meer

Pergola zonwering

Een pergola overkapping is een zeer fraai vormgegeven zonwering, dat naar wens is uit te breiden met diverse accessoires. Zo realiseert u een terras omgeving waardoor u het hele jaar kunt genieten van het buitenleven.

Lees meer

Vrijstaande zonwering

In veel gevallen wordt een zonwering aan de gevel bevestigd. Wanneer dit niet mogelijk is of wanneer er sprake is van een groot oppervlak, dan is een vrijstaande zonwering een ideale optie. U kunt de zonwering plaatsen waar u het in uw tuin of op uw (horeca)terras wilt hebben staan.

Lees meer

Zijschermen

Op momenten dat u soms wel en soms niet in de schaduw of uit de wind wilt zitten, dan is een oprolbaar windscherm een goede keus. Op warme dagen is het scherm opgerold voor een verkoelend briesje of het scherm staat juist uit voor het creëren van een schaduwplek.

Lees meer

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes