Zonwering

Bekijk alle zonweringen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Zonwering

Geniet u van de zon maar wilt u af en toe ook een verkoelende schaduwplek? Met zonwering kunt u zelf beslissen wanneer en in welke mate u de zon toelaat of juist verkoelend in de schaduw wilt zitten. In onze collectie hebben wij de zonwering van markilux opgenomen, een Duitse fabrikant op het gebied van zonweringdoeken met oersterke kwaliteit. Zij bieden een ruim aanbod van maar liefst 250 kleuren en dessins die verwerkt kunnen worden in een knikarmscherm, zonwering met staanders, verandazonwering of verticaal screen.

Bij ons kunt u terecht voor:

Verandazonwering

Voor het creëren van een comfortabel klimaat in uw overkapping met glazen of kunststof dak is zonwering een aanwinst.

De zonwering helpt de temperatuurstijging in de overkapping voorkomen, en zorgt ervoor dat u op de zonnigste dagen nog steeds kunt genieten van uw overdekte terras. U heeft de keuze uit verschillende soorten zonwering; onderdakzonwering, bovendakzonwering (met overstek) of een zonwering met staanders over de overkapping.

Lees meer

Zonwering met doek

De zonwering met doek zorgt ervoor dat het felle zonlicht wordt gedempt, er schaduwplekken worden gecreëerd en u ook plaats kunt nemen onder de overkapping zodra het begint te spetteren.

Het licht doorlatende zonweringsdoek is voorzien van speciale openingen, waardoor het regenwater in de daaronder gelegen goot valt. Maakt u geen gebruik van de overkapping, dan rolt u gemakkelijk het doek elektrisch in de cassette waarbij de goot in het zicht blijft.

Lees meer

Parasols

Met een parasol creëert u schaduw wanneer u wilt en waar u wilt.

Het voordeel van een parasol is dat deze vrij te verplaatsen is op uw terras. Daarnaast is een parasol ook gemakkelijk op te bergen indien de parasol niet gebruikt wordt. Alle parasols zijn kantelbaar en te verstellen zodat met de zon meegedraaid wordt.

Lees meer

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.