Zonwering

Zonnige en warme dagen komen steeds vaker voor in Nederland en dan is goede zonwering niet meer weg te denken. Met zonwering kunt u zelf beslissen wanneer en in welke mate u de zon toelaat of juist verkoelend in de schaduw wilt zitten.

In onze collectie hebben wij zonwering van markilux opgenomen, een Duitse fabrikant op het gebied van zonweringdoeken met oersterke kwaliteit. Zij bieden een ruim aanbod van maar liefst 250 kleuren en dessins die verwerkt kunnen worden in een knikarmscherm, een verticaal screen of een vrijstaande zonwering. Voor elke situatie, locatie en persoonlijke wens is een zonwering te bedenken, met de kleur zonweringdoek van uw keuze. Veel zonweringen zijn voorzien van gemak en elektrisch bedienbaar met een afstandsbediening of zelfs met uw smartphone of tablet. Met de ingebouwde LED verlichting kunt u ook ’s avonds van het buitenleven genieten. Wordt het iets kouder, dan zorgt de bijpassende terrasverwarmer voor een aangename temperatuur.

Onze medewerkers adviseren u graag om tot een zonwering te komen dat past bij uw woning, bedrijf, balkon of terras. Uiteraard zorgen onze monteurs ervoor dat de zonwering perfect wordt geïnstalleerd en u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop.

Onze collectie zonwering

Knikarm zonwering

Om de mate van zonlicht te reguleren voor als u in de schaduw wilt lezen of de warmte tegen wilt houden, dan is de aanschaf van een zonnescherm een overweging waard. Wij bieden knikarmschermen aan van markilux; een zonwering waarbij alles op hoogte aan de gevel gemonteerd is.

Lees meer

Veranda-/serre zonwering

Met veranda/serre zonwering zorgt u ervoor dat u zelfs op de zonnigste dagen nog steeds comfortabel van uw overdekte terras kunt genieten. Voor een goede zonwering in uw (toekomstige) veranda of serre is er de mogelijkheid om een onderdakzonwering of een bovendak zonwering te laten plaatsen.

Lees meer

Verticale zonwering

Heeft u (boven)ramen die u wilt afschermen tegen de warme zonnestralen, maar ontbreekt de ruimte die een knikarmscherm vaak nodig heeft? Verticale zonwering is de oplossing.

Lees meer

Pergola zonwering

Een pergola overkapping is een zeer fraai vormgegeven zonwering, dat naar wens is uit te breiden met diverse accessoires. Zo realiseert u een terras omgeving waardoor u het hele jaar kunt genieten van het buitenleven.

Lees meer

Vrijstaande zonwering

In veel gevallen wordt een zonwering aan de gevel bevestigd. Wanneer dit niet mogelijk is of wanneer er sprake is van een groot oppervlak, dan is een vrijstaande zonwering een ideale optie. U kunt de zonwering plaatsen waar u het in uw tuin of op uw (horeca)terras wilt hebben staan.

Lees meer

Zijschermen

Op momenten dat u soms wel en soms niet in de schaduw of uit de wind wilt zitten, dan is een oprolbaar windscherm een goede keus. Op warme dagen is het scherm opgerold voor een verkoelend briesje of het scherm staat juist uit voor het creëren van een schaduwplek.

Lees meer

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes