Screens

Bekijk alle screens in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Screens

Heeft u ramen die u wilt afschermen tegen de warme zonnestralen, maar ontbreekt de ruimte die een knikarmzonwering vaak nodig heeft? Een screen is een verticale zonwering vlak voor de kozijnen. Het elektrisch bedienbare scherm kan op elk gewenst moment stoppen, zodat de gewenste schaduw en lichtinval zelf te reguleren is.

Screens

  • Altijd elektrisch

  • Nagenoeg geruisloos

  • Materiaal van het doek is polyester

  • Het doek is op ieder moment stil te zetten

  • Het doek rolt volledig weg in de cassette

  • Altijd op maat gemaakt

  • Bestand tegen windkracht 6

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatiePrachtige zonwering. De monteurs hebben prima werk geleverd en werken netjes. Complimenten! Resultaat is prachtig

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.