Ontdek jouw ideale wellness

Buiten wellness is de ideale ontspanning waar natuur en ontspanning samenkomen. Het is de plek waar je ontspant maar waar je toch in de buitenlucht bent. Want buiten zijn doen we toch het liefste. Kies of combineer een jacuzzi, zwembad en sauna om iedere dag eigen wellness te hebben in eigen tuin of op eigen terras.

Goed om te weten

  • Therapeutisch geteste massagestralen van jacuzzi
  • Energiezuinige zwembad
  • Ontspannende sauna goed voor lichaam & geest
  • Producten die snel zijn te plaatsen

Jacuzzi

Met de spa’s van het enige echte merk Jacuzzi® heb je wellness op je eigen terras. De meest energiezuinige spa zorgt niet alleen voor ontspanning door het warme water, maar stimuleert ook de bloedcirculatie, het immuunsysteem en versoepelt de spieren door middel van krachtige massagestralen.

Lees meer

Sauna

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ervaar de ontspanning en rust in een sauna in eigen achtertuin. Stel zelf jouw sauna samen naar eigen smaak en wens. Wil je dat de sauna dezelfde kleur heeft als de kozijnen, kies je voor een houten samenstelling of gaat je voorkeur uit naar een combinatie van aluminium en hout?

Lees meer

Zwembaden

Misschien verlang je naar dat ultieme vakantiegevoel. Met onze eigen A-merk zwembaden krijg je dit vakantiegevoel, maar dan het hele jaar rond en in eigen tuin. De monoblok zwembaden, vaste kuipen die in de fabriek zijn geproduceerd, zijn de meest energiezuinige zwembaden die er bestaan en heeft het grote voordeel dat de installatie binnen 1 tot 2 weken gerealiseerd wordt.

Lees meer

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin, dakterras of balkon? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw wellness product.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maat

Kom het zelf ervaren

Een wellness product aanschaffen zonder deze te hebben geprobeerd?

Dat is in onze ogen onmogelijk. Daarom nodigen we je uit in onze showroom om de verschillende producten uit te proberen. Op deze manier heb je een onvergetelijke, ontspannende ervaring en ontdek je welk product het beste bij jouw situatie past.

Dit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Laat je inspireren

  • 125+ pagina’s vol inspiratie
  • Ontdek alle mogelijkheden

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*