Overkapping met polycarbonaat dak

Ontwerp jouw droomoverkapping

Maatwerk overkappingen

Er wordt vaak voor een overkapping met polycarbonaat dak gekozen vanwege de privacy, budgettaire redenen en daarnaast kan ook de uitstraling van het polycarbonaat een doorslaggevende reden zijn. Een kenmerk van een polycarbonaat veranda is dat er minder snel een extra staander nodig is, doordat de dakplaten minder zwaar zijn en dat polycarbonaat goedkoper is in tegenstelling tot glazen dakbedekking.

Goed om te weten

 • De overkapping wordt altijd op de centimeter op maat gemaakt
 • Het polycarbonaat dak is verkrijgbaar met (warmtewerend) transparant polycarbonaat of (warmtewerend) opaal polycarbonaat
 • Het polycarbonaat dak is ook mogelijk met een handmatig of elektrisch schuifdak
 • De overkapping kan vrijstaand of aan de gevel worden geplaatst

Soorten overkappingen met polycarbonaat dak

Veranda met polycarbonaat
vast dak

Met een polycarbonaat veranda met vast dak zijn grote overspanningen op 2 staanders haalbaar wegens de dakplaten die licht van gewicht zijn. Het dak beschermt je tegen de regen en warmt minder snel op in vergelijking met een glazen dak. Een overkapping met polycarbonaat dakbedekking is daarnaast de meest voordelige optie.

Mega veranda met polycarbonaat dak

De mega veranda is een terrasoverkapping met hoge draagkracht. Zo kan de overkapping gebouwd worden tot een grootte van 7 meter breed en 6 meter diep, maar liefst 42 m² op slechts twee staanders. Door de dikkere liggers, dikkere goot en dikkere staanders is deze robuust ogende veranda oersterk.

Veranda met polycarbonaat schuifdak

Met de schuifdak veranda ben je voorbereid op ieder weertype. Schuif met de hoge temperaturen het dak elektrisch of handmatig open en voeg wanden toe om er ‘s winters een behaaglijke tuinkamer van te maken.

Kom meer te weten

Voltooide projecten met polycarbonaat dak

Ik wil meer projecten zien

Stel jouw overkapping samen

Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn namelijk vele keuzes te maken bij de aanschaf van een overkapping. Onze configurator laat je stap voor stap alle mogelijkheden zien om jouw droomoverkapping te creëren.

Ga aan de slag!

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met polycarbonaat dak.

 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Gratis 3D ontwerp
 • Persoonlijk advies op maat

Maak kennis met onze gepassioneerde monteurs

Na de aanschaf kunnen we ons voorstellen dat je niet kunt wachten tot het moment daar is, de plaatsing van jouw droomoverkapping. Met hun ervaring en expertise zorgen onze eigen gepassioneerde monteurs dat het genieten van het buitenleven pas écht kan beginnen.

Uitbreidingen voor jouw droomoverkapping

Buiten wordt steeds meer het nieuwe binnen, dus wij begrijpen als geen ander dat je dan ook tijdens elke weersomstandigheid buiten wilt vertoeven. Door de uitbreiding van wanden in je veranda creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Dankzij ons modulaire systeem is je overkapping jaren na de aankoop nog uit te breiden met wanden, zonwering of accessoires zoals heaters.

Wanden

Zonwering

Vloeren

Laat mij alle uitbreidingen zien

Dit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Overkappingen met polycarbonaat dak in ons Experience Center

Bekijk hier een greep uit het aanbod overkappingen met polycarbonaat dak en bewonder ze allemaal in onze 10.000m² showroom. Daar waar buiten tot leven komt en ongeacht een aankoop een blijvende herinnering zal zijn.

 • Gelegen in de Randstad, nabij Schiphol
 • 7 dagen per week geopend
Laat me inspireren

Laat je inspireren

 • 75+ pagina’s vol inspiratie
 • Ontdek alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*