Overkapping met vouwdak

Ontwerp jouw droomoverkapping

Maatwerk overkappingen

Ben je op zoek naar een overkapping, maar wil je zo nu en dan nog wel van de zon kunnen genieten? Dan is een overkapping met vouwdak een overweging waard. Een overkapping met vouwdak is een luxe overkapping om schaduw te creëren en stelt je in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder je in alle omstandigheden comfortabel kunt verblijven. Ingevouwen om van de zon te genieten en opengevouwen als het te warm of regenachtig is.

Goed om te weten

  • De overkapping wordt altijd op de centimeter op maat gemaakt
  • Het vouwdak is elektrisch bedienbaar
  • De overkapping kan vrijstaand of aan de gevel worden geplaatst

Voltooide projecten met vouwdak

Ik wil meer projecten zien

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met vouwdak.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maat

Maak kennis met onze gepassioneerde monteurs

Na de aanschaf kunnen we ons voorstellen dat je niet kunt wachten tot het moment daar is, de plaatsing van jouw droomoverkapping. Met hun ervaring en expertise zorgen onze eigen gepassioneerde monteurs dat het genieten van het buitenleven pas écht kan beginnen.

Uitbreidingen voor jouw droomoverkapping

Buiten wordt steeds meer het nieuwe binnen, dus wij begrijpen als geen ander dat je dan ook tijdens elke weersomstandigheid buiten wilt vertoeven. Door de uitbreiding van wanden in je veranda creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Dankzij ons modulaire systeem is je overkapping jaren na de aankoop nog uit te breiden met wanden, screens of accessoires zoals heaters.

Wanden

Screens

Vloeren

Laat mij alle uitbreidingen zien

Dit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Overkappingen met vouwdak
in ons Experience Center

Bekijk hier een greep uit het aanbod overkappingen met vouwdak en bewonder ze allemaal in onze 10.000m² showroom. Daar waar buiten tot leven komt en ongeacht een aankoop een blijvende herinnering zal zijn.

  • Gelegen in de Randstad, nabij Schiphol
  • 7 dagen per week geopend
Laat me inspireren

Laat je inspireren

  • 75+ pagina’s vol inspiratie
  • Ontdek alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*