Pergola zonwering

Een zonwering dat naast de zon, ook beschutting biedt tegen wind en regen. Te mooi om waar te zijn? Niet met de pergola en de pergola compact van markilux. Een pergola overkapping is een zeer fraai vormgegeven zonwering, dat naar wens is uit te breiden met diverse accessoires. Zo realiseert u een terras omgeving waardoor u het hele jaar kunt genieten van het buitenleven.

De markilux pergola is bijzonder slim uitgedacht. De zonwering is met de afstandsbediening of via een schakelaar elektrisch in en uit te schuiven. Opgerold is het zonweringsdoek van de pergola netjes in zijn geheel weggewerkt in een cassette. Doordat het zonweringsdoek aan weerszijden in speciale ‘tracfix’ zijgeleiders loopt, heeft u geen spleet tussen het doek en de geleiders, staat het doek altijd strak en is het bestand tegen windkracht 6. Optioneel kan er een verticaal scherm, ook wel uitrolbare volant genoemd, geïntegreerd worden die bescherming biedt tegen de laagstaande zon. Verder is de pergola uit te breiden met het plaatsen van eenvoudige ronde of vierkante verstelbare staanders, die zorgen voor een betere afwatering. De pergola zonwering is waterdicht bij het hanteren van een gradenhoek (helling) van minimaal 14˚. Het regenwater kan in dat geval goed wegstromen, waardoor u en uw tuinmeubels niet nat worden tijdens een regenbui.

Voorbeelden van pergola zonwering

Configureer uw eigen pergola zonwering

Stel zelf uw pergola zonwering samen

Met behulp van de zonwering configurator kunt u zelf de meest ideale zonwering samenstellen. Of het nu gaat om de techniek, het formaat, de framkluer of het doekdessin, de markilux zonwering configurator helpt u stap voor stap de keuzes te maken om te komen tot de zonwering die precies past bij uw tuin, terras en/of balkon.

Configureer

Afmetingen

De standaard pergola is beschikbaar tot een maximaal formaat van 500 x 600 cm, maar het is mogelijk schermen te koppelen om tot de gewenste oppervlakte te komen. De pergola compact is beschikbaar tot een afmeting van 450 x 400 cm, en heeft hierdoor een smallere cassette. Doordat de cassette en de voorlijst smaller is kan de eventuele uitrolbare volant niet automatisch, maar alleen handmatig bediend worden. Heeft u een andere afmeting nodig? De pergola’s worden altijd op maat gemaakt, en kunnen bij een grotere afmeting gemakkelijk gekoppeld worden.

Accessoires

Zowel de pergola als de pergola compact kunnen voorzien worden van LED spots en LED Lines, die zorgen voor een sfeervolle zit- en relaxplek. Met de strak geïntegreerde terrasverwarming in de cassette kunt in de avonduren of op minder warme dagen lekker buiten zitten. Bovendien bespaart u ruimte op het terras, doordat er geen gasflessen aangesloten hoeven te worden. Markilux heeft een enorme collectie aan mogelijkheden voor een terrasoverkapping met doek en diverse cassette en frame kleuren. In onze showroom kunt u de gehele kleurencollectie zien en voelen. Tevens hebben wij pergola’s uitgestald om zelf het materiaal, de bouw en de bediening te kunnen ervaren. U bent 7 dagen per week van harte welkom in onze 10.000m² showroom.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de pergola zonwering. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes