Overkappingen

Bekijk alle overkappingen in onze 10.000m² showroom!

Stel zelf uw overkapping samen

Overkappingen

Wilt u het gehele jaar genieten van het buitenleven? Een overkapping maakt dit mogelijk. Een overkapping heeft verschillende doeleinden; u kunt overdekt dineren met familie en vrienden, u plaatst een comfortabele loungeset voor de relax momenten of u richt de overkapping in als kantoor- of hobbyruimte. Dankzij een overkapping creëert u feitelijk een extra leefruimte.

Bij ons kunt u terecht voor:

Overkapping met glazen dak

Met een overkapping creëert u een ruimte waarmee u binnen en buiten dichter bij elkaar brengt.

U hoeft niet bang te zijn dat het door de plaatsing van een overkapping aan de gevel donkerder in de woning zal worden, want het glazen dak zorgt ervoor dat u het volledige (dag)licht behoudt en wordt er een panoramazicht gecreëerd. Verder heeft de overkapping met glazen dak natuurlijk een mooie en luxe uitstraling.

Lees meer

Overkapping met vouwdak

Bent u op zoek naar een overkapping, maar wilt u zo nu en dan nog wel van de zon kunnen genieten? Dan is een overkapping met vouwdak een overweging waard.

Een overkapping met vouwdak is een luxe overkapping om schaduw te creëren en stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder u in alle omstandigheden comfortabel kunt verblijven. Ingevouwen om van de zon te genieten en opengevouwen als het te warm of regenachtig is.

Lees meer

Overkapping met doekdak

De overkapping met doekdak zorgt ervoor dat het felle zonlicht wordt gedempt, er schaduwplekken worden gecreëerd en u ook plaats kunt nemen onder de overkapping zodra het begint te spetteren.

Het licht doorlatende zonweringsdoek is voorzien van speciale openingen, waardoor het regenwater in de daaronder gelegen goot valt. Maakt u geen gebruik van de overkapping, dan rolt u gemakkelijk het doek elektrisch in de cassette waarbij de goot in het zicht blijft.

Lees meer

Carports

Parkeert u uw auto of motor het liefste onder een overkapping, zodat deze beschut staat tegen allerlei weersinvloeden? Dan is een carport een ideale wijze en bovendien een mooie aanwinst voor uw tuin of oprij pad.

Een carport beschermt zowel tegen hitte als tegen hagelstenen, vogelpoep, boomhars en vallende takken. Een bijkomend voordeel van een carport is dat uzelf bij het in- en uitstappen ook lekker droog blijft. Bovendien draagt de carport bij aan de waardevermeerdering van uw woning, en is de aanschaf van een carport veelal goedkoper dan de bouw van een garage.

Lees meer

Serres

Heeft u behoefte aan meer woonruimte of wilt u uw werkplek vergroten?

Een geïsoleerde serre is een glazen aanbouw waar u het hele jaar gebruik van kunt maken, en tevens een verlengstuk van het woongenot. Een serre verbindt de woning en de tuin naadloos met elkaar. Het voordeel van een serre is dat er een lichte ruimte wordt gecreëerd, waarbij u het volledige zicht naar buiten toe behoudt.

Lees meer

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden. • 'Prima service van A tot Z. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt. We zijn er heel blij mee. Van Beem is zeker aan te raden.'

  Daniël Murillo, Assendelft

  Bekijk alle reviews
 • 'Het is echt een top bedrijf!'

  Ria Kemp, Rotterdam

  Bekijk alle reviews
 • 'Mooie showroom, duidelijke offerte en goed resultaat. Bedankt!'

  Nienke en Ramon Schellevis, Assendelft

  Bekijk alle reviews
 • 'Heel tevreden met ons Markilux pergola systeem door vakmensen gemonteerd, groet fam Heijne'

  Rob Heijne, Katwijk

  Bekijk alle reviews
 • 'Wij wilden een vervanging voor onze overkapping bij de voordeur. Omdat er een betonnen stuk zit wat niet weg gehaald kan worden moest er iets op maat gemaakt worden. In de showroom ook nog mooie screens gezien en daar zijn er ook 2 van geplaatst. Het hele proces is zeer prettig verlopen.'

  Paul Wognum, Diemen

  Bekijk alle reviews
 • 'Van het eerste bezoek aan de mooie showroom met prettig persoonlijk advies tot de oplevering van een mooie veranda met pergola is alles prima en volgens afspraak verlopen.'

  Suzanne Onderwater, Amsterdam

  Bekijk alle reviews
 • 'Wij zijn heel erg blij met de geboden service. Er werd goed met ons meegedacht. Wij hadden wat haast met de levering en hierbij werden wij perfect geholpen, zeer klantvriendelijk!!'

  Charlotte Taffijn, Amsterdam

  Bekijk alle reviews
 • 'Professionele aanpak, meedenkend, komen met goede oplossingen voor praktijk zaken. Kost een paar centen maar het zijn top producten. 8 weken geleden planning afgesproken en precies op de dag af alle afspraken nagekomen. Van Beem bedankt!'

  Meertens, Gronsveld

  Bekijk alle reviews