Overkappingen

Bekijk alle overkappingen in onze 10.000m² showroom!

Stel zelf uw overkapping samen

Overkappingen

Wilt u het gehele jaar genieten van het buitenleven? Een overkapping maakt dit mogelijk. Een overkapping heeft verschillende doeleinden; u kunt overdekt dineren met familie en vrienden, u plaatst een comfortabele loungeset voor de relax momenten of u richt de overkapping in als kantoor- of hobbyruimte. Dankzij een overkapping creëert u feitelijk een extra leefruimte.

Overkapping met kunststof dak

Met het plaatsen van een overkapping creëert u een ruimte die u voor allerlei doeleinden kunt gebruiken; woonruimte, uitbreiding van uw terras, hobbykamer, kantoor enz.

Er wordt vaak voor een overkapping met kunststof dak gekozen voor de privacy, budgettaire redenen en daarnaast kan ook de uitstraling van het kunststof de doorslaggevende reden zijn. Een kenmerk van een overkapping met kunststof dak is dat er minder snel een extra staander nodig is, doordat de dakplaten minder zwaar zijn in vergelijking met een glazen dak.

Lees meer

Overkapping met glazen dak

Met een overkapping creëert u een ruimte waarmee u binnen en buiten dichter bij elkaar brengt.

U hoeft niet bang te zijn dat het door de plaatsing van een overkapping aan de gevel donkerder in de woning zal worden, want het glazen dak zorgt ervoor dat u het volledige (dag)licht behoudt en wordt er een panoramazicht gecreëerd. Verder heeft de overkapping met glazen dak natuurlijk een mooie en luxe uitstraling.

Lees meer

Overkapping met schuifdak

Bent u op zoek naar een overkapping met een flexibel dak?

Een overkapping met schuifdak zorgt ervoor dat u de dakpanelen voor 2/3 of ¾ kunt openen voor ventilatie en/of zonlicht. Naast de klimaatbeheersing in uw overkapping heeft een schuifdak nog meer voordelen; als u de dakpanelen wegschuift kunt u met een ladder door het dak heen als u bijvoorbeeld de dakgoten van uw huis wilt reinigen, de ramen in de gevel van het woonhuis wilt wassen of de kozijnen wilt verven.

Lees meer

Overkapping met vouwdak

Bent u op zoek naar een overkapping, maar wilt u zo nu en dan nog wel van de zon kunnen genieten? Dan is een overkapping met vouwdak een overweging waard.

Een overkapping met vouwdak is een luxe overkapping om schaduw te creëren en stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder u in alle omstandigheden comfortabel kunt verblijven. Ingevouwen om van de zon te genieten en opengevouwen als het te warm of regenachtig is.

Lees meer

Overkapping met lamellendak

Een overkapping met lamellendak biedt, naast een moderne en stijlvolle uitstraling, verschillende functionaliteiten.

Zo bepaalt u zelf de hoeveelheid daglicht, schaduw en temperatuur onder de overkapping door het draaien van de lamellen. Door het sluiten van de lamellen bent u beschut tegen felle zon of juist een regenbui. Met een lamellen overkapping geniet u op een stijlvolle manier van het buitenleven en ervaart u het gemak dankzij de elektrische bediening.

Lees meer

Overkapping met doekdak

De overkapping met doekdak zorgt ervoor dat het felle zonlicht wordt gedempt, er schaduwplekken worden gecreëerd en u ook plaats kunt nemen onder de overkapping zodra het begint te spetteren.

Het licht doorlatende zonweringsdoek is voorzien van speciale openingen, waardoor het regenwater in de daaronder gelegen goot valt. Maakt u geen gebruik van de overkapping, dan rolt u gemakkelijk het doek elektrisch in de cassette waarbij de goot in het zicht blijft.

Lees meer

Overkapping vrijstaand

Heeft u geen mogelijkheid voor de bevestiging van de overkapping aan uw gevel, of grenst uw terras niet naast de woning maar verder in de tuin?

Met een vrijstaande overkapping creëert u een fijne omgeving op iedere gewenste plek. Voor een vrijstaande overkapping is er keuze uit een glazen dak, polycarbonaat dak, doekdak, lamellendak of vouwdak.

Lees meer

Carports

Parkeert u uw auto of motor het liefste onder een overkapping, zodat deze beschut staat tegen allerlei weersinvloeden? Dan is een carport een ideale wijze en bovendien een mooie aanwinst voor uw tuin of oprij pad.

Een carport beschermt zowel tegen hitte als tegen hagelstenen, vogelpoep, boomhars en vallende takken. Een bijkomend voordeel van een carport is dat uzelf bij het in- en uitstappen ook lekker droog blijft. Bovendien draagt de carport bij aan de waardevermeerdering van uw woning, en is de aanschaf van een carport veelal goedkoper dan de bouw van een garage.

Lees meer

Buitenkamers

Met een buitenkamer creëert u extra leefruimte bij de woning, waardoor u 4 seizoenen van het buitenleven kunt genieten.

Een buitenkamer is, in tegenstelling tot een veranda, aan alle zijden voorzien van al dan niet beweegbare wanden. Een veranda is ook altijd op een later momenten uit te breiden tot buitenkamer.

Lees meer

Serres

Heeft u behoefte aan meer woonruimte of wilt u uw werkplek vergroten?

Een geïsoleerde serre is een glazen aanbouw waar u het hele jaar gebruik van kunt maken, en tevens een verlengstuk van het woongenot. Een serre verbindt de woning en de tuin naadloos met elkaar. Het voordeel van een serre is dat er een lichte ruimte wordt gecreëerd, waarbij u het volledige zicht naar buiten toe behoudt.

Lees meer

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. • 'Prima service van A tot Z. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt. We zijn er heel blij mee. Van Beem is zeker aan te raden.'

  Daniël Murillo, Assendelft

  Bekijk alle reviews
 • 'Het is echt een top bedrijf!'

  Ria Kemp, Rotterdam

  Bekijk alle reviews
 • 'Mooie showroom, duidelijke offerte en goed resultaat. Bedankt!'

  Nienke en Ramon Schellevis, Assendelft

  Bekijk alle reviews
 • 'Heel tevreden met ons Markilux pergola systeem door vakmensen gemonteerd, groet fam Heijne'

  Rob Heijne, Katwijk

  Bekijk alle reviews
 • 'Wij wilden een vervanging voor onze overkapping bij de voordeur. Omdat er een betonnen stuk zit wat niet weg gehaald kan worden moest er iets op maat gemaakt worden. In de showroom ook nog mooie screens gezien en daar zijn er ook 2 van geplaatst. Het hele proces is zeer prettig verlopen.'

  Paul Wognum, Diemen

  Bekijk alle reviews
 • 'Van het eerste bezoek aan de mooie showroom met prettig persoonlijk advies tot de oplevering van een mooie veranda met pergola is alles prima en volgens afspraak verlopen.'

  Suzanne Onderwater, Amsterdam

  Bekijk alle reviews
 • 'Wij zijn heel erg blij met de geboden service. Er werd goed met ons meegedacht. Wij hadden wat haast met de levering en hierbij werden wij perfect geholpen, zeer klantvriendelijk!!'

  Charlotte Taffijn, Amsterdam

  Bekijk alle reviews
 • 'Professionele aanpak, meedenkend, komen met goede oplossingen voor praktijk zaken. Kost een paar centen maar het zijn top producten. 8 weken geleden planning afgesproken en precies op de dag af alle afspraken nagekomen. Van Beem bedankt!'

  Meertens, Gronsveld

  Bekijk alle reviews