Overkapping met doekdak

Ontwerp jouw droomoverkapping

Maatwerk + overkapping met doekdak = de ideale buitenruimte mét uitzicht! De overkapping is geheel op maat gemaakt, op de cm na. Zo kan de overkapping zelfs om de hoek van de woning worden geplaatst.

 

  • Overkapping met doekdak
  • Afmeting: 575 cm breed x 360 cm diep & 593 cm breed x 309 cm diep
  • Kleur: RAL 7022 ombergrijs
  • Wanden: screens
  • Verwarming: heatersAltijd super tevreden! Nette kundige mensen. De afstandsbediening werkte niet helemaal goed, uit service een home systeem gekregen om de zonwering te bedienen! Kan dus ook van afstand!

Jenny de Koning, Volendam

Overdosis aan inspiratie

Inspiratie opdoen kan eindeloos doorgaan. Volg ons daarom op onze social media kanalen, waar we je iedere week een dosis inspiratie geven om op de hoogte te zijn van de laatste trends van het buitenleven.

Volg op ons TikTok

Overkapping met doekdak

De overkapping met doekdak zorgt ervoor dat het felle zonlicht wordt gedempt, er schaduwplekken worden gecreëerd en je ook plaats kunt nemen onder de overkapping zodra het begint te spetteren. Het lichtdoorlatende zonweringsdoek is voorzien van speciale openingen, waardoor het regenwater in de daaronder gelegen goot valt. Maak je geen gebruik van de overkapping, dan rol je gemakkelijk het doek elektrisch in de cassette.

Lees meer

Verticale zonwering

Met een screen bepaal je de hoeveelheid zon, wind en warmte geheel naar eigen wens. Vooral bij een laagstaande zon of een kille wind is een screen de ideale oplossing. Naast dat je bescherming hebt van zon en wind, biedt een verticale zonwering de mogelijkheid om de ruimte af te sluiten, wat privacy aanzienlijk vergroot.

Lees meer

Heaters

Om ook op de frisse momenten in je overkapping te vertoeven zijn verwarmingselementen een waardevolle toevoeging. Plaats een heater of verwerk een op maat gemaakte ombouw voor een gashaard voor een sfeervol haardvuur.

Lees meer

Before & after

Stel jouw overkapping samen

Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn namelijk vele keuzes te maken bij de aanschaf van een overkapping. Onze configurator laat je stap voor stap alle mogelijkheden zien om jouw droomoverkapping te creëren.

Ga aan de slag!

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met doekdak.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maatDit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Laat je inspireren

  • 75+ pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*