Trekschermen

Bekijk alle trekschermen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Trekschermen

Met een trekscherm bepaalt u zelf of u wel of niet in de schaduw of uit de wind wilt zitten. Het scherm is met behulp van een handgreep gemakkelijk uit de cassette te trekken en vast te zetten aan een staander of aan een bevestigingspunt aan de schutting of muur. Bovendien creëert u met een trekscherm privacy op uw terras.

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatieGoede service, vakkundige en plezierige mensen! Vandaag is bij ons aan beide kanten van het terras een windscherm geplaatst. Was een goed en rustig proces van bestelling tot plaatsing. De heren die bij ons kwamen plaatsen waren opgeruimd, vakkundig en plezierig in de omgang. Hele goede ervaring!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.