Zakelijk

Bekijk alle terrasoplossingen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Van Beem Buitenleven Zakelijk

Wilt u meer omzet halen uit uw terras? Bij Van Beem Buitenleven Zakelijk kunt u terecht voor al uw terrasoplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten langer kunnen genieten van het buitenleven, wat zal resulteren in meer omzet uit uw terras. Om dit te realiseren werken we samen met exclusieve Duitse en Italiaanse A-merken die betrouwbare kwaliteitsproducten leveren.

Om een goed beeld te krijgen van hoe uw toekomstige droomterras eruit kan komen te zien, zetten wij de gemaakte keuzes in een 3D ontwerp. Deze virtuele video presenteren wij in de bioscoop in onze 10.000m² showroom. Zo weet u precies waar u aan toe bent, nog voordat de werkzaamheden gestart zijn.

Gerealiseerde projecten

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer omzet uit uw terras

Lamellendaken

Een overkapping met lamellendak is uitgerust met zonwerende lamellen, die automatisch tot 120-140° kunnen roteren. Door het roteren van de lamellen creëert u eigenhandig een omgeving die voor uw gasten comfortabel is. Zo kan de helling, het zonlicht en de mate van ventilatie worden bepaalt. Wanneer het lamellendak gesloten is, is de overkapping waterbestendig zo blijft het meubilair op het terras beschermd.

Zonwering met staanders

De zonwering met staanders; een zeer fraai vormgegeven doekoverkapping dat naast de zon, ook beschutting biedt tegen wind en regen. De zonwering met staanders wordt altijd op maat gemaakt, en kunnen bij een grotere afmeting gemakkelijk gekoppeld worden. Opgerold is het zonweringsdoek van de zonwering met staanders in zijn geheel weggewerkt in een cassette. Doordat het zonweringsdoek aan weerszijden in ‘tracfix’ zijgeleiders loopt, heeft u geen spleet tussen het doek en de geleider, staat het doek altijd strak en is het bestand tegen windkracht 6.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatieSuper, vakwerk! Heel tevreden met ons Markilux pergola systeem door vakmensen gemonteerd.

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.