Zakelijk

Bekijk alle terrasoplossingen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Van Beem Horeca

Wilt u meer omzet halen uit uw terras? Bij Van Beem Horeca kunt u terecht voor al uw terrasoplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten langer kunnen genieten van het buitenleven, wat zal resulteren in meer omzet uit uw terras. Om dit te realiseren werken we samen met exclusieve Duitse en Italiaanse A-merken die betrouwbare kwaliteitsproducten leveren.

Om een goed beeld te krijgen van hoe uw toekomstige droomterras eruit kan komen te zien, zetten wij de gemaakte keuzes in een 3D ontwerp. Deze virtuele video presenteren wij in de bioscoop in onze 10.000M² showroom. Zo weet u precies waar u aan toe bent, nog voordat de werkzaamheden gestart zijn.

Meer omzet uit uw terras

Veranda's

Bij Van Beem Horeca is het streven om iedereen het hele jaar te laten genieten van het buitenleven. De juiste oplossing hiervoor is een overkapping: ideaal om uw gasten overdekt te laten tafelen. Een van de vele voordelen van een overkapping is dat er een extra ruimte wordt gecreëerd. De veranda kan voorzien worden van een schuifbaar glazen of polycarbonaat dak, waarbij elk segment van het dak voor 2/3 of 3/4 eenvoudig elektrisch of handmatig open is te schuiven. Door het schuifbare dak van de veranda kunnen gasten op hetzelfde terras in de zon of in de schaduw zitten.

Lamellendaken

Een overkapping met lamellendak is uitgerust met zonwerende lamellen, die automatisch tot 120-140° kunnen roteren. Door het roteren van de lamellen creëert u eigenhandig een omgeving die voor uw gasten comfortabel is. Zo kan de helling, het zonlicht en de mate van ventilatie worden bepaalt. Wanneer het lamellendak gesloten is, is de overkapping waterbestendig zo blijft het meubilair op het terras beschermd.

Vouwdaken

Deze terrasoverkapping is een stijlvolle manier om schaduw te creëren en stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder uw gasten in alle omstandigheden comfortabel kunnen verblijven. Het harmonicadoek is voorzien van PVC en is bestand tegen felle zon, ijzige kou en tegen windkracht 8. U kunt met één druk op de knop het vouwdak open en dicht schuiven en gerust zijn op een juiste spanning van het doek. Zie het als een ‘cabrio’: ingevouwen om van de zon te genieten en opengevouwen als het te heet of regenachtig is.

Doekoverkapping

De zonwering met staanders; een zeer fraai vormgegeven doekoverkapping dat naast de zon, ook beschutting biedt tegen wind en regen. De zonwering met staanders wordt altijd op maat gemaakt, en kunnen bij een grotere afmeting gemakkelijk gekoppeld worden. Opgerold is het zonweringsdoek van de zonwering met staanders in zijn geheel weggewerkt in een cassette. Doordat het zonweringsdoek aan weerszijden in ‘tracfix’ zijgeleiders loopt, heeft u geen spleet tussen het doek en de geleider, staat het doek altijd strak en is het bestand tegen windkracht 6.

Flexibele overkapping

Deze overkapping met zeil is een pareltje voor uw terras met zijn opvallende vorm. Het is een lichtgewicht overkapping met een korte op- en afbouwtijd die tot wel 4,5m hoog gebouwd kan worden. De overkapping is volledig zelf te personaliseren, uitbreidbaar, weerbestendig en oneindig koppelbaar. Daarnaast is het mogelijk het zeil dubbelzijdig te bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf.

Download onze gratis brochure

Super, vakwerk! Heel tevreden met ons Markilux pergola systeem door vakmensen gemonteerd.

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.