Van horecazonwering tot kantoortuin ... wat Van Beem voor uw bedrijf kan betekenen

Terrasoverkapping, luifel, glazen wanden, zonwering… horecabedrijven kunnen met een relatief geringe investering hun omzet aanzienlijk verhogen door hun terrasseizoen te verlengen. Als gasten ook buiten het hoogseizoen en in de avonduren comfortabel op uw terras kunnen zitten, vergroot u langdurig het oppervlak van uw onderneming. Met de hierdoor gerealiseerde extra omzet verdient u de investering in een terrasoverkapping of glazen beschutting al in één of twee seizoenen terug.

Voorbeelden van projecten

Ron Blaauw kiest voor een terrasoverkapping

Samen met onze vaste leverancier Markilux mochten we een concept ontwikkelen voor de terrasoverkapping met luifels en zonneschermen voor Ron’s Gastrobar in Amsterdam. In de praktijk zien we dat gasten van april tot oktober met veel plezier buiten zitten, óók voor het diner. Dat heeft voor een belangrijk deel met het verbluffend lekkere menu te maken, maar ook de terrasluifels, de buitenverwarming en de gezellige led-verlichting spelen zeker een rol.

Maatwerk van meedenkers

Zoals Ron Blaauw al opmerkt, blijft de rol van Van Beem niet beperkt tot het simpelweg leveren en installeren. Wij dachten vanaf het begin mee over de beste oplossing voor de gasten. Vervolgens maakten we de complete terrasoverkapping op maat, voor optimale dekking van de beschikbare ruimte. Met terrasluifels aan de gevel, aangevuld met vrijstaande zonwering als terrasoverkapping bij de bomenrij. Bij het complete project was Gerko van Beem het vaste aanspreekpunt. Wij blijven betrokken bij de exploitatie van het terras, en genieten daarbij telkens weer van de gastvrijheid van Ron en zijn mensen.

Kantoortuin of kas voor kantoor

Behalve voor de horeca werkt Van Beem Hoveniers ook regelmatig voor bedrijven die een glazen vergaderruimte willen creëren, bijvoorbeeld binnen in een loft-achtige open kantoortuin, op het dak van het bedrijf of op een binnenplaats. Onze ervaring met de bouw van veranda’s en kassen komt daarbij goed van pas.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de terrasoplossingen. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes