Van Beem Horeca

Wilt u meer omzet halen uit uw terras? Bij Van Beem Horeca kunt u terecht voor al uw terrasoplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten langer kunnen genieten van het buitenleven, wat zal resulteren in meer omzet uit uw terras. Om dit te realiseren werken we samen met exclusieve Duitse en Italiaanse A-merken die betrouwbare kwaliteitsproducten leveren.

Om een goed beeld te krijgen van hoe uw toekomstige droomterras eruit kan komen te zien, zetten wij de gemaakte keuzes in een 3D ontwerp. Deze virtuele video presenteren wij in de bioscoop in onze 10.000M² showroom. Zo weet u precies waar u aan toe bent, nog voordat de werkzaamheden gestart zijn.

Voorbeelden van projecten

Haal meer omzet uit uw terras

Met een goede terrasoplossing vergroot u uw horecaoppervlakte. U kunt meer gasten bedienen en gasten blijven langer genieten. U biedt immers comfort en ongetwijfeld een voortreffelijke menukaart wat uiteindelijk leidt tot een verhoging van het bestedingspatroon. U haalt meer omzet uit uw terras en verdient hiermee geleidelijk aan uw terrasinvestering terug.

Financial Lease

De aanschaf van een terrasoverkapping is een flinke investering. Een goede investering, dat zeker, want u creëert meer oppervlakte en klanten blijven langer zitten en besteden meer. Een investering die dus snel is terugverdiend. Bij Van Beem zit u goed als het gaat om kwaliteit en service. Maar hoe regelt u het financieel?

In samenwerking met Lease & Finance Huis biedt Van Beem de mogelijkheid om de aanschaf van uw terrasoverkapping in termijnen te betalen. De eerste vijf jaar draagt u een vast maandbedrag af en een aanbetaling van 10%. Na vijf jaar bent u volledig eigenaar van de terrasoverkapping. En het mooie is nog dat u deze investering al na 2 jaar heeft terugverdiend!

Doekoverkapping George Marina te Amsterdam

Doekoverkapping Het Zalmhuis te Capelle aan den IJssel

Terrasoverkapping Brasserie Het Gemaal te Halfweg

Terrasoverkapping Brasserie Vlietzicht te Schipluiden

Veranda's

Bij Van Beem is het streven om iedereen het hele jaar te laten genieten van het buitenleven. De juiste oplossing hiervoor is een overkapping; ideaal om uw gasten overdekt te laten tafelen. Een van de vele voordelen van een overkapping is dat er een extra ruimte wordt gecreëerd, waar 4 seizoenen plaatsgenomen kan worden. De veranda kan voorzien worden van een vast dak of een schuifbaar dak, voorzien van een glazen of polycarbonaat dakbedekking. Bij het schuifbare dak is elk segment van het dak voor 2/3 of 3/4 eenvoudig elektrisch of handmatig open te schuiven. Door het schuifbare dak van de veranda kunnen gasten op hetzelfde terras in de zon of in de schaduw zitten.

Vouwdaken

Wilt u uw gasten langer laten genieten van het buitenleven met zo nu en dan een zonnestraal? Dan is een terrasoverkapping met vouwdak een overweging waard. Deze terrasoverkapping is een stijlvolle manier om schaduw te creëren en stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder uw gasten in alle omstandigheden comfortabel kunnen verblijven. Het vouwdak is voorzien van PVC en is bestand tegen felle zon, ijzige kou en tegen windkracht 8. Om onder andere bestand te kunnen zijn tegen deze windkracht is het vouwdak voorzien van een elektrische installatie met afstandsbediening. Zo kunt u met één druk op de knop het vouwdak open en dicht schuiven en gerust zijn op een juiste spanning van het doek. Zie het als een ‘cabrio’; ingevouwen om van de zon te genieten en opengevouwen als het te heet of regenachtig is. Bij sneeuw wordt aangeraden het doek ingevouwen te hebben.

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de terrasoplossingen. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Lamellendaken

Met een terrasoverkapping met lamellendak kunnen uw gasten alle vier de seizoenen genieten van het terras. ’s Zomers met de lamellen ‘open’ en ’s avonds en op koudere dagen met de lamellen ‘gesloten’. Een overkapping met een lamellendak is uitgerust met zonwerende lamellen, die automatisch tot 120-140° kunnen roteren. Door het roteren van de lamellen creëert u eigenhandig een omgeving die voor uw gasten comfortabel is. Zo kan de helling, het zonlicht en de mate van ventilatie worden bepaald. Wanneer het lamellendak gesloten is, is de overkapping waterbestendig, zo blijft het meubilair op het terras beschermd. Wanneer u het lamellendak combineert met glazen schuifwanden, screens of aluminium rabatwanden kunt u de overkapping geheel afsluiten en is de overkapping aangenaam om in te vertoeven.

Doekoverkapping

De pergola; een zonwering dat naast de zon, ook beschutting biedt tegen wind en regen. Een pergola zonwering is een zeer fraai vormgegeven doekoverkapping, dat naar wens is uit te breiden met diverse accessoires. De pergola’s worden altijd op maat gemaakt, en kunnen bij een grotere afmeting gemakkelijk gekoppeld worden. De pergola zonwering is elektrisch te bedienen en opgerold is het zonweringsdoek van de pergola in zijn geheel weggewerkt in een cassette. Doordat het zonweringsdoek aan weerszijden in ‘tracfix’ zijgeleiders loopt, heeft u geen spleet tussen het doek en de geleiders, staat het doek altijd strak gespannen en is het bestand tegen windkracht 6.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes