Overkapping Pannenkoeken Paviljoen

De overkapping met schuifdak zorgt ervoor dat een pannenkoek nuttigen altijd een goed idee is, welk weertype het ook is. In de koude maanden een behaaglijke buitenruimte en op de warme dagen wordt het dak en de wanden handmatig open geschoven voor wat ventilatie.

  • Overkapping met polycarbonaat schuifdak
  • Afmeting: 1628 cm breed x 260 cm diep
  • Kleur: RAL 7024 grafietgrijs
  • Wanden: glasschuifwanden + kozijn met glasOverdosis aan inspiratie

Inspiratie opdoen kan eindeloos doorgaan. Volg ons daarom op onze social media kanalen, waar we je iedere week een dosis inspiratie geven om op de hoogte te zijn van de laatste trends van het buitenleven.

Volg ons op TikTok

Overkapping met schuifdak

Met een schuifdak gaat er letterlijk een wereld voor je open! Barbecueën onder de veranda, genieten van de zon of frisse lucht en droog zitten bij regen; de veranda wordt nog functioneler en flexibeler met een schuifdak. Bovendien kun je op extra warme dagen de hitte onder de overkapping reguleren door eenvoudig het schuifdak te openen.

Lees meer

Glasschuifwanden

Door de uitbreiding van wanden is je overkapping bestand tegen alle weersomstandigheden en creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Schuif de wanden open op zonnige dagen en laat de frisse lucht binnenstromen, of sluit ze op koudere dagen voor een knusse en behaaglijke buitenruimte.

Lees meer

Kozijn met glas

Door de uitbreiding van wanden is je overkapping bestand tegen alle weersomstandigheden en creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Het kozijn met glas zorgt voor beschutting tegen  wind en kou, maar ontneemt niet het vrije uitzicht. 

Lees meer

Before & after

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of (dak)terras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met schuifdak.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maatDit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Laat je inspireren

  • 75+ pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*