Pergola Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Een balletje geslagen en toe aan een hapje en drankje? De pergola zonwering zorgt ervoor dat je alsnog buiten bent met het comfort van binnen. Het elektrisch bedienbare systeem is dé manier om het voorjaar eerder in te luiden en het najaar te verlengen.

  • Pergola met aluminium staanders
  • Afmeting: 31750 cm breed x 600 cm diep
  • Kleur: havannabruin
  • Uitrolbare volants
  • Verwarming: heatersHeel gastvrij geholpen met super service! Wij zijn in de showroom erg goed geholpen en het contact was heel goed. De zonwering staat werkelijk prachtig en zullen wij veel plezier aan beleven. Alles geleverd zoals afgesproken en ook daarin was het contact persoonlijk, gastvrij en werd er snel geschakeld.

Joyce, Noordwijkerhout

Overdosis aan inspiratie

Inspiratie opdoen kan eindeloos doorgaan. Volg ons daarom op onze social media kanalen, waar we je iedere week een dosis inspiratie geven om op de hoogte te zijn van de laatste trends van het buitenleven.

Volg ons op TikTok

Pergola met aluminium staanders

Ben je op zoek naar een zonwering dat naast de zon, ook beschutting biedt tegen wind en regen? De pergola is een zeer fraai vormgegeven zonwering waarbij het zonweringsdoek elektrisch in- en uit te schuiven is, en naar wens is uit te breiden met diverse accessoires. Opgerold is het zonweringsdoek van de pergola in zijn geheel weggewerkt in de cassette.

Lees meer

Uitrolbare volant

De zonwering met staanders is uit te breiden met een uitrolbare volant. Deze verticale zonwering biedt privacy en bescherming voor laagstaande zon. Tevens houdt het de warmte onder de zonwering vast.

Lees meer

Heaters

Om ook op de frisse momenten in je overkapping te vertoeven zijn verwarmingselementen een waardevolle toevoeging. Plaats een heater of verwerk een op maat gemaakte ombouw voor een gashaard voor een sfeervol haardvuur.

Lees meer

Before & after

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of (dak)terras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw pergola.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maatDit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Laat je inspireren

  • 40+ pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*