Over Van Beem Buitenleven

Van Beem Buitenleven is een familiebedrijf in hart en nieren, waar kennis over het buitenleven al decennialang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het bedrijf bloeide op natuurlijke wijze. Zo is het aanbod door de jaren heen gewijzigd van akkerbouw naar kwekerij, van kwekerij naar tuincentrum en van tuincentrum naar een experience center om het buitenleven letterlijk te kunnen ervaren.

Bij Van Beem Buitenleven kunt u terecht voor overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Door te luisteren naar uw wensen bieden wij advies op maat en behalen we gezamenlijk het hoogst haalbare resultaat. Voordat begonnen wordt aan de uitvoering op locatie produceren wij eerst een 3D ontwerp, zodat u precies weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Deze bekijkt u in onze bioscoop, waarbij u de 3D projectie met verschillende tijdstippen bekijkt: in de volle zon, bij schemering en in het donker.

Voor uw project krijgt u één aanspreekpunt, die alle zaken coördineert zodat de professionele vaklieden hun werk optimaal kunnen uitvoeren en u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe zwembad, veranda of zonwering. Kortom: wij verzorgen graag uw project, ongeacht de omvang. Bij ons gaan aandacht en ambacht hand in hand. We verstaan ons vak en nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met exclusieve A-merken die betrouwbare kwaliteitsproducten leveren. De cijfers spreken voor zich, we scoren namelijk gemiddeld een 9,3 via Klantenvertellen.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Onze missie

Van Beem Buitenleven biedt een onderscheidend concept dat bestaat uit producten van A-merken en persoonlijke aandacht. Wij realiseren een professionele klantreis van wens tot realiteit, voor iedereen die kiest voor kwaliteit en de juiste duurzame investering wilt doen. Een bezoek aan onze 10.000m² showroom zal u helpen de juiste keuze te maken en ongeacht een aankoop een blijvende herinnering zijn.

Onze visie

Van Beem Buitenleven is de meest toonaangevende partner op het gebied van het buitenleven waar gepassioneerde medewerkers het verschil maken. Naar de toekomst toe willen wij doorgroeien naar de nummer 1 van Nederland waarbij onze showroom dé inspiratiebron is voor het ultieme buitenleven gevoel. Ons doel is om iedereen een ambassadeur te maken van Van Beem Buitenleven.