Over Van Beem

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren, waar kennis over het buitenleven al decennialang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het bedrijf bloeide op natuurlijke wijze. Zo is het aanbod door de jaren heen gewijzigd van akkerbouw naar kwekerij, van kwekerij naar tuincentrum en van tuincentrum naar een experience center om het buitenleven letterlijk te kunnen ervaren.

Bij Van Beem kunt u terecht voor een totaalpakket voor uw tuin, terras of balkon. Door te luisteren naar uw wensen bieden wij advies op maat en behalen we gezamenlijk het hoogst haalbare resultaat. Voordat begonnen wordt aan de uitvoering op locatie produceren wij eerst een 3D ontwerp, zodat u precies weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Deze bekijkt u in onze bioscoop, waarbij u de 3D projectie met verschillende tijdstippen bekijkt: in de volle zon, bij schemering en in het donker.

Voor uw tuinproject krijgt u één aanspreekpunt, die alle zaken coördineert zodat de professionele vaklieden hun werk optimaal kunnen uitvoeren en u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe tuin, veranda of zonwering. Kortom: wij verzorgen graag uw complete tuinproject, ongeacht de omvang. Bij ons gaan aandacht en ambacht hand in hand. We verstaan ons vak en nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met exclusieve A-merken die betrouwbare kwaliteitsproducten leveren. De cijfers spreken voor zich, we scoren namelijk gemiddeld een 9,4 via Klantenvertellen.

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze producten en diensten. U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom met voorbeeldtuinen. Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen. Wij ontvangen u graag!

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale van Beem brochure waarin  een impressie van onze werkzaamheden omschreven staan.

Bij van Beem kan het complete buitenleven worden ervaren. U kunt bij ons terecht voor tuinen, overkappingen, zonwering, houtbouw, zonwering en tuininrichting.

Downloaden

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes