Onze rijke familiehistorie

Akkerbouw in 1901

Kors en Cornelia van Beem vestigen zich in 1901 aan de IJweg en beginnen Boerderij Ruimzicht.

Akkerbouw in 1939

In 1939 neemt zoon Gerrit van Beem de akkerbouw over. Naast de akkerbouw werd eigen teelt zoals aardappelen en uien verkocht in de schuur.

Akkerbouw in 1971

In 1971 neemt de 3e generatie Leen van Beem en zijn vrouw Ineke Boerderij Ruimzicht over en zetten de akkerbouw voort.

Kwekerij in 1975

Broers Leen en Koos van Beem starten met de bouw van kassen om samen een plantenkwekerij te beginnen.

De Van Beem Buitenleven familie

Van Beem Buitenleven is een familiebedrijf en dat houdt niet op bij het hebben van dezelfde achternaam. Samen met al onze medewerkers vormen wij een hecht team, en werken wij aan de mooiste buitenleven projecten.

Leer ons kennen

Kwekerij in 1980

In de kwekerij werden niet alleen planten zelf gekweekt, maar werden de zelfgekweekte kamerplanten ook verkocht.

Tuincentrum in 1988

Koos van Beem gaat zelfstandig verder en besluit te stoppen met de plantenkwekerij. In 1988 maakt de plantenkwekerij plaats voor een tuincentrum.

Tuinen en veranda's in 2002

Gerko van Beem raakt betrokken bij het familiebedrijf door in 2002 als zelfstandig hovenier tuinen aan te leggen. In 2005 neemt Gerko het tuincentrum van zijn vader Koos over. In 2011 start de verkoop van overkappingen en zonwering.

Buitenleven showroom in 2019

Na 30 jaar stopt het tuincentrum en wordt besloten om een totaalconcept aan te bieden om dé perfecte tuin te creëren. Het tuincentrum wordt volledig verbouwd tot een indrukwekkende buitenleven showroom van 10.000m².

Onze missie en visie

Missie

Van Beem Buitenleven biedt een onderscheidend concept dat bestaat uit producten van A-merken en persoonlijke aandacht. Wij realiseren een professionele klantreis van wens tot realiteit, voor iedereen die kiest voor kwaliteit en de juiste duurzame investering wilt doen. Een bezoek aan onze 10.000m² Experience Center zal je helpen de juiste keuze te maken en ongeacht een aankoop een blijvende herinnering zijn.

Visie

Van Beem Buitenleven is de meest toonaangevende partner op het gebied van het buitenleven waar gepassioneerde medewerkers het verschil maken. Naar de toekomst toe willen wij doorgroeien naar de nummer 1 van Nederland waarbij ons Experience Center dé inspiratiebron is voor het ultieme buitenleven gevoel. Ons doel is om iedereen een ambassadeur te maken van Van Beem Buitenleven.

Kernwaarden

  • Professioneel
  • Betrouwbaar
  • Betrokken
  • Gepassioneerd

Wordt onderdeel van het familiebedrijf

Versterk ons team