Overkapping vrijstaand

Inspiratiemagazine

Maatwerk overkappingen

Is er geen mogelijkheid voor de bevestiging van de overkapping aan de gevel, of grenst het terras niet naast de woning maar verder in de tuin? Met een vrijstaande overkapping creëer je een fijne omgeving op iedere gewenste plek.

Goed om te weten

  • De overkapping wordt altijd op de centimeter op maat gemaakt
  • Alle overkappingen kunnen vrijstaand worden geplaatst

Soorten vrijstaande overkappingen

Vrijstaande overkapping met polycarbonaat dak

Er wordt vaak voor een overkapping met polycarbonaat dak gekozen vanwege de privacy, budgettaire redenen en daarnaast kan ook de uitstraling van het polycarbonaat een doorslaggevende reden zijn.

Kom meer te weten

Vrijstaande overkapping met glazen dak

Je hoeft niet bang te zijn dat het door de plaatsing van de overkapping aan de gevel donkerder in de woning zal worden, want het glazen dak zorgt ervoor dat het volledige daglicht wordt behouden en er een panoramazicht wordt gecreëerd.

Kom meer te weten

Vrijstaande overkapping met schuifdak

Barbecueën onder de veranda, genieten van de zon of frisse lucht en droog zitten bij regen; de veranda wordt nog functioneler en flexibeler met een schuifdak. Bovendien kun je op extra warme dagen de hitte onder de overkapping reguleren door eenvoudig het schuifdak te openen.

Kom meer te weten

Vrijstaande overkapping met lamellendak

Een overkapping met lamellendak biedt verschillende functionaliteiten. Zo bepaal je zelf de hoeveelheid daglicht, schaduw en temperatuur onder de overkapping van de lamellen of door het dak volledig open te schuiven. Door het sluiten van de lamellen ben je beschut tegen felle zon of juist een regenbui.

Kom meer te weten

Vrijstaande overkapping met doekdak

De overkapping met doekdak zorgt ervoor dat het felle zonlicht wordt gedempt, er schaduwplekken worden gecreëerd en je ook plaats kunt nemen onder de overkapping zodra het begint te spetteren. Het lichtdoorlatende zonweringsdoek is voorzien van speciale openingen, waardoor het regenwater in de daaronder gelegen goot valt.

Kom meer te weten

Vrijstaande overkapping met vouwdak

Een overkapping met vouwdak is een luxe overkapping om schaduw te creëren en stelt je in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder je in alle omstandig-heden comfortabel kunt verblijven. Ingevouwen om van de zon te genieten en opengevouwen als het te warm of regenachtig is.

Kom meer te weten

Vrijstaande overkapping met sandwich panelen

Als je op zoek bent naar een dak dat geen licht doorlaat en niet open hoeft te schuiven, is een overkapping met sandwich panelen de perfecte oplossing. Een overkapping als extra buitenruimte en een berging in één, hoe praktisch is dat?

Projecten met vrijstaande overkappingen

Ik wil meer projecten zien

Stel jouw overkapping samen

Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn namelijk vele keuzes te maken bij de aanschaf van een overkapping. Onze configurator laat je stap voor stap alle mogelijkheden zien om jouw droomoverkapping te creëren.

Ga aan de slag!

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw vrijstaande overkapping.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maat

Maak kennis met onze gepassioneerde monteurs

Na de aanschaf kunnen we ons voorstellen dat je niet kunt wachten tot het moment daar is, de plaatsing van jouw droomoverkapping. Met hun ervaring en expertise zorgen onze eigen gepassioneerde monteurs dat het genieten van het buitenleven pas écht kan beginnen.

Uitbreidingen voor jouw droomoverkapping

Buiten wordt steeds meer het nieuwe binnen, dus wij begrijpen als geen ander dat je dan ook tijdens elke weersomstandigheid buiten wilt vertoeven. Door de uitbreiding van wanden in je veranda creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Dankzij ons modulaire systeem is je overkapping jaren na de aankoop nog uit te breiden met wanden, zonwering of accessoires zoals heaters.

Wanden

Screens

Vloeren

Laat mij alle uitbreidingen zien

Dit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Vrijstaande overkappingen in
ons Experience Center

Bekijk hier een greep uit het aanbod vrijstaande overkappingen en bewonder ze allemaal in onze 10.000m² showroom. Daar waar buiten tot leven komt en ongeacht een aankoop een blijvende herinnering zal zijn.

  • Gelegen in de Randstad, nabij Schiphol
  • 7 dagen per week geopend
Laat me inspireren

Laat je inspireren

  • 75+ pagina’s vol inspiratie
  • Ontdek alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*