Overkapping en carport

Een overkapping en carport die perfect aansluit bij de moderne uistraling van de woning. Er is een aangename buitenruimte gecreëerd bestemd voor meerdere doeleinden. Geniet van ontspanning op de loungeset, en gezellig tafelen aan de dinerset. Daarnaast een onderhoudsvriendelijke carport om droog in- en uit de auto te stappen. Het resultaat is een schitterend geheel!

 • Overkapping met glazen dak: recht model
 • Afmeting : 643 cm breed x 390 cm diep
 • Carport met sandwich dakpanelen
 • Afmeting: 650 cm breed x 350 cm diep
 • Kleur: RAL 7016 antraciet
 • Wanden: bovenlicht kozijnen + glasschuifwanden
 • Zonwering: onderdakzonwering

Before & afterVoor mijn nieuwe woning heeft Van Beem een ​​carport, een veranda, een berging en een patio gebouwd. Ik heb ervoor gekozen om met hen samen te werken na maanden van onderzoek en het bezoeken van veel vergelijkbare bedrijven in 2017. We zijn begonnen met één project en ik was erg blij met hun passie voor hun werk, enthousiasme, kwaliteit en professionaliteit.

Ze waren vanaf dag één uiterst behulpzaam en duidelijk. Uiteindelijk heb ik met hen samengewerkt in 4 afzonderlijke projecten voor mijn huis. Eerst planden en spraken we af om een ​​veranda te bouwen, daarna een berging en carport en tenslotte nog een glazen dak naast de berging. Mike, Stef en hun collega’s staan ​​altijd klaar om naar je te luisteren, je te helpen en eventuele problemen op te lossen. Zelfs jaren later, als er iets gerepareerd moet worden, nemen ze de verantwoordelijkheid voor hun werk over en doen ze hun best om u te helpen.

Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een bouwwerk in hun tuin te bouwen. Ik moet ook vermelden dat hun showroom ook behoorlijk indrukwekkend is en dat je veel verschillende structuren en meubelopties voor je tuin kunt zien.

Sinan Kutlu, Utrecht

Overkapping met glazen dak

Met een overkapping creëer je een ruimte waarmee je binnen en buiten dichter bij elkaar brengt. Je hoeft niet bang te zijn dat het door de plaatsing van de overkapping aan de gevel donkerder in de woning zal worden, want het glazen dak zorgt ervoor dat het volledige (dag)licht wordt behouden en er een panoramazicht wordt gecreëerd.

Lees meer

Carport met recht dak

In een wisselvallig klimaat is het een prettig idee dat je auto, caravan, boot of andere eigendommen beschermd zijn tegen ijzel, sneeuw, regen en felle zon. Een carport met platdak geeft je persoonlijk ook het nodige comfort. Zo is vuil op jouw net gewassen auto nagenoeg verleden tijd, blijft je auto in de zomer koeler en hoef je niet meer in de regen te staan wanneer je in- of uit de auto wilt stappen.

Lees meer

Glasschuifwand

Door de uitbreiding van wanden is je overkapping bestand tegen alle weersomstandigheden en creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Schuif de wanden open op zonnige dagen en laat de frisse lucht binnenstromen, of sluit ze op koudere dagen voor een knusse en behaaglijke buitenruimte

Lees meer

Onderdakzonwering

Voor het creëren van een aangename temperatuur in de overkapping is zonwering een aanwinst. De zonwering helpt de temperatuurstijging in de overkapping voorkomen, en zorgt ervoor dat je op de zonnigste dagen nog steeds kunt genieten van het overdekte terras.

Lees meer

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met glazen dak en/of carport.

 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Gratis 3D ontwerp
 • Persoonlijk advies op maatDit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Laat je inspireren

 • 75+ pagina’s vol inspiratie
 • Bekijk alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*