Overkapping met glazen dak

Ontwerp jouw droomoverkapping

Met deze overkapping met glazen dak ben je gegarandeerd meer buiten te vinden. Met de toevoeging van de glazen wanden kan er een behaaglijke winterkamer worden gemaakt in de koude maanden, en de wanden volledig open worden geschoven voor de nodige frisse wind in de zomermaanden.

  • Overkapping met glazen dak: recht model
  • Afmeting: 680 cm breed x 367 cm diep
  • Kleur: RAL 7016 antraciet
  • Wanden: glasschuifwanden

Before & afterTevreden over de tuin en het project. Showroom goed onthaald duidelijk omschreven wat besproken is. Uitvoer van de werkzaamheden op paar kleine puntjes na naar tevredenheid uitgevoerd. Voor de rest super tevreden en heel blij mee.

Ingrid, Hoofddorp

Overkapping met glazen dak

Met een overkapping creëer je een ruimte waarmee je binnen en buiten dichter bij elkaar brengt. Je hoeft niet bang te zijn dat het door de plaatsing van de overkapping aan de gevel donkerder in de woning zal worden, want het glazen dak zorgt ervoor dat het volledige (dag)licht wordt behouden en er een panoramazicht wordt gecreëerd.

Lees meer

Glasschuifwanden

Door de uitbreiding van wanden is je overkapping bestand tegen alle weersomstandigheden en creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Schuif de wanden open op zonnige dagen en laat de frisse lucht binnenstromen, of sluit ze op koudere dagen voor een knusse en behaaglijke buitenruimte.

Lees meer

Keramische tegels

Overweeg je om een overkapping te laten plaatsen en wil je hierbij direct de vloer laten vernieuwen? Keramische tegels zijn kleur- en krasvast, en kunnen afgevoegd worden tegen mieren en onkruid.

Lees meer

Stel jouw overkapping samen

Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn namelijk vele keuzes te maken bij de aanschaf van een overkapping. Onze configurator laat je stap voor stap alle mogelijkheden zien om jouw droomoverkapping te creëren.

Ga aan de slag!

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met glazen dak.

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maatDit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Laat je inspireren

  • 75+ pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*