Roostr buitenkeuken

Wat als je koken zo leuk vindt maar het liefst buiten bent? Dan is een Roostr buitenkeuken op het dakterras in hartje Amsterdam de perfecte toevoeging. Sinds de komst van de buitenkeuken kunnen de lekkerste gerechten in de kamado worden gemaakt en overheerlijke pizza’s in de houtoven.

  • Roostr buitenkeuken: Rubix Single + Rubix Duo
  • Fraké houten deur
  • Barbecue: Alfa Forni + kamadoOverdosis aan inspiratie

Inspiratie opdoen kan eindeloos doorgaan. Volg ons daarom op onze social media kanalen, waar we je iedere week een dosis inspiratie geven om op de hoogte te zijn van de laatste trends van het buitenleven.

Volg ons op TikTok

Roostr buitenkeuken

Met een buitenkeuken van Roostr combineer je gemak met een exclusief design. Deze buitenkeuken is uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Zo is er voldoende werkoppervlak voor het bereiden van heerlijke gerechten en is de keuken uitgerust met twee barbecues.  

Lees meer

Alfa forni barbecue

In een Alfa Forni houtoven bereid je vis-, groente- en vleesgerechten en niet te vergeten pizza’s. Binnen no-time is de temperatuur op 200 graden zodat je gauw kunt genieten van jouw zelfgemaakte gerechten.

Lees meer

Kamado barbecue barbecue

Als echte (buiten)kookliefhebber is de kamado een aanwinst voor je terras. Het is namelijk dé barbecue die gebruikt kan worden om te grillen, te roken, te bakken, te braden of te barbecueën. De keramische isolatie zorgt ervoor dat de temperatuur aan de buitenkant lager is dan in de binnenkant, een prettige gedachte wanneer er kinderen in de buurt zijn.

Lees meer

Persoonlijk advies

Onze adviseurs denken graag met je mee om door middel van een moodboard, 3D tekening en persoonlijk plan samen met jou de beste keuzes te maken voor de perfecte tuin.

  • 10.000m² experience center
  • 7 dagen per week geopend
  • Gratis 3D ontwerp en persoonlijk moodboardDit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Laat je inspireren

  • 30+ pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alle mogelijkheden 

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*