Beton schuttingen

Bent u op zoek naar een schutting, maar wilt u niet een standaard houten schutting? Bekijk dan de collectie betonschuttingen voor een solide omheining van uw tuin of als een muurtje op uw terras. Betonschuttingen zijn strak en tijdloos. Er is keuze uit verschillende motieven. Zoals robuust en ruw met het rots motief, een natuurlijk effect met een gemetseld steen motief, een nostalgisch effect met een graniet motief of een warme uitstraling met een houtmotief. De motieven bevinden zich zowel aan beide kanten. Zo zijn betonschuttingen dus ook ideaal op een plek in de tuin waar aan beide kanten gelopen, gefietst of gezeten wordt.

Kleuren

Beton schuttingen zijn niet, zoals misschien gedacht wordt, alleen in de kleur grijs verkrijgbaar. Grijs is zeker leverbaar, net als antraciet. Het geeft de tuin een klassieke uitstraling. Wit daarentegen komt veelal voor in tuinen met een robuust karakter, maar tegelijkertijd ook een moderne uitstraling willen. De kleur bruin/grijs geeft een warme sfeer en wordt vaak toegepast bij het houtmotief.

Plaatsingsmethode

De methode voor het plaatsen van beton schuttingen verschilt niet veel van die van houten schuttingen. Er zijn betonpalen nodig waartussen de panelen gewapend beton bevestigd worden. Voor een stevige constructie van de betonpalen worden deze met cement vastgezet.

Onderhoud

Het allerbeste en veiligste is de betonschutting met water schoon te maken. Een hogedrukspuit of schoonmaakmiddelen kunnen ervoor zorgen dat de betonschutting poreus wordt en daardoor eerder vuil zal opnemen.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes