Big Green Egg kamado

Bekijk alle Big Green Egg kamado's in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Big Green Egg kamado

De groene barbecue met de welbekende vorm valt op in iedere tuin. De vorm draagt bij aan het gebruiksgemak en de perfecte bereiding van vlees, vis en groenten. Naast grillen, bakken, wokken, stomen en roken is de Big Green Egg ook gemaakt voor slow cooking. De barbecue werkt op houtskool en heeft een ideale luchtcirculatie waardoor uw gerechten gelijkmatig gaar worden. Dankzij speciale technieken is de temperatuur nauwkeurig te regelen en te behouden. Zo kunt u uw vlees of visgerechten als een ware chef bereiden. De Big Green Egg is in een buitenkeuken te plaatsen of vrijstaand in een verrijdbare sokkel van het merk Ofyr.

Big Green Egg kamado

  • De Big Green Egg barbecues zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar

  • De Big Green Egg barbecues worden standaard uitgevoerd in het groen

  • De keramiek van de Big Green Egg heeft extreem isolerende eigenschappen en weerstaat extreme temperaturen

  • De keramiek van de Big Green Egg weerkaatst de warmte, waardoor een luchtstroom ontstaat die ingrediënten en gerechten extra mals maakt.

  • De warme lucht blijft in de Big Green Egg, waardoor deze barbecue zuinig in gebruik is, het houtskool langer mee gaat en minder as genereert

  • In de Big Green Egg kunnen de temperaturen tussen de 70° Celsius en 350° Celsius tot op de graad nauwkeurig rgereguleerd en behouden worden

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kookworkshop

Wist u dat u zich kunt inschrijven om een kookworkshop te volgen op onze barbecues? Onder begeleiding van een professionele chef bereidt u een 4-gangen menu.

Meer informatie

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.