Monolith kamado

Bekijk alle Monolith kamado's in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Monolith kamado

De Monolith Kamado barbecue combineert de voordelen van een traditionele barbecue met die van een stenen oven. De barbecue kan gebruikt worden om te grillen, te roken, te bakken, te braden of te barbecueën. De temperatuur is gemakkelijk regelbaar, waardoor zowel hoge als lage temperaturen behaald kunnen worden. De keramische isolatie zorgt er bovendien voor dat de temperatuur aan de buitenkant lager is dan binnenkant; een veilige gedachte wanneer er kinderen in de buurt zijn.

Monolith kamado

  • De Monolith barbecues zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar

  • De Monolith barbecues kunnen uitgevoerd worden in het zwart of rood

  • De temperatuur is gemakkelijk regelbaar, waardoor zowel hoge als lage temperaturen behaald kunnen worden

  • De Monolith barbecues zijn voorzien van een sterke lucht toe- en afvoer en heeft een extreem goede afdichting.

  • De keramische isolatie zorgt ervoor dat de temperatuur aan de buitenkant lager is dan in de binnenkant

  • Dankzij een schuifwand aan de voorzijde kunt u gemakkelijk rooksnippers of pellets toevoegen zonder dat de deksel moet worden geopend en er warmte verdwijnt

  • Met het optionele en verrijdbare onderstel verplaatst u de barbecue gemakkelijk over het terras en is bovendien in hoogte verstelbaar

  • Monolith heeft een groot aanbod toebehoren en accessoires

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kookworkshop

Wist u dat u zich kunt inschrijven om een kookworkshop te volgen op onze barbecues? Onder begeleiding van een professionele chef bereidt u een 4-gangen menu.

Meer informatie

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.