Composiet schuttingen

Een schutting is ideaal als u uw tuin, of een gedeelte ervan, wilt afschermen voor meer privacy of als erfafscheiding met de tuin van de buren. Gelukkig zijn er nu schuttingen verkrijgbaar van verschillende materialen, zoals hout, beton, glas of composiet. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen, maar met name de composiet schutting heeft vele voordelen.

Lange levensduur

Een composiet schutting is gemaakt van natuurlijke houtvezels gemengd met kunststof. Deze combinatie zorgt ervoor dat de schutting niet rot, niet roest en bijna niet verkleurt. Hierdoor kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw aankoop.

Onderhoud

Een composiet schutting is veel gemakkelijker te onderhouden dan een houten schutting. Vanwege het kunststof/hout mengsel hoeft de schutting niet periodiek gelakt of geschilderd te worden. Dat scheelt een hoop gedoe en tijd. Het schoonhouden van de schutting gaat ook eenvoudig. Eventueel vuil is met wat water goed af te spoelen.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes