Glazen wand zwembad - van Beem
3218
page-template-default,page,page-id-3218,bridge-core-1.0.4,site-content,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Een glazen wand rond uw zwembad:

genieten van morgenstond tot avondrood.

Wist u dat glazen wanden zwembaden mooier, comfortabeler én veiliger maken? Een zwembad afschermen met een glazen wand heeft allerlei voordelen. Zo is een glaswand zeer sterk en onderhoudsarm. Met een afscherming van gesatineerd glas (matglas) rond uw zwembad kunt u privacy creëren, terwijl een transparante glazen zwembadwand juist vrij zicht biedt. Vanuit het zwembad op de omgeving, maar ook vanuit het huis op het zwembad. U kunt zo dus makkelijker waken over de veiligheid van grote en kleine badgasten. We bespreken de mogelijkheden van onze leverancier, een A-merk in glazen schermen voor buiten.

Een glazen tuinscherm maakt uw zwembad veiliger

Om te voorkomen dat kinderen en huisdieren bij het zwembad kunnen komen, zien we vaak dat mensen de toegang tot hun zwembad afsluiten met een metalen hekwerk: een soort ‘kooi’ rond zwembad en terras. Al die spijlen zijn niet echt fraai en in veel gevallen gaat het metaal – als gevolg van het chloor- of zoute water – al snel roestplekken vertonen. Een glazen afscheiding rond het zwembad is esthetisch verantwoord en bovendien veel duurzamer. Het speciale geharde glas van de wand vertoont ook na tientallen jaren nog amper gebruikssporen en de aluminium staanders roesten niet.

Glazen windscherm voor beschutting rond het zwembad

Een onopvallende glazen borstwering van 125 cm met een afsluitbare schuifdeur is al genoeg om te voorkomen dat onbevoegden, kinderen of huisdieren uw zwembad kunnen betreden. Een andere optie is een hoger glazen tuinscherm, dat meteen kan fungeren als windscherm rond uw zwembad en het zonneterras. Met naar believen geheel transparante glazen panelen voor behoud van het uitzicht, of met een deel gesatineerd glas om privacy te creëren.

Glazen zwembadwand met LED-verlichting

De door ons geleverde glazen tuin- en zwembadschermen zijn ook verkrijgbaar met geïntegreerde energiezuinige LED-verlichting. Hiermee kunt u het complete terrein rond het zwembad goed verlichten, of – met behulp van een dimmer en de afstandsbediening – fraaie sfeerverlichting creëren, met een zachte gloed, eventueel in verschillende kleuren. Zo kunt u lekker lang genieten van uw avonden in en rond het zwembad.

Glazen wanden installatie, eventueel inclusief zwembad!

Hebt u al een zwembad en bent u op zoek naar hoogwaardige glazen wanden voor beschutting en bescherming? Wij zijn geaccrediteerd leverancier en installateur van glazen schermen. Maar ook als u nog géén zwembad hebt, kunnen wij u adviseren en ondersteunen. Met tuin- en zwembadontwerp, de aanschaf en installatie van uw zwembad, het plaatsen van de glazen afscheiding en zelfs het volledig (her)inrichten, beplanten én onderhouden van uw tuin. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

WordPress Themes