Hoveniers

Sinds jaar en dag zit groen bij Van Beem in het bloed. Dagelijks dragen wij dit over aan onze hoveniers, om zo de mooiste tuinen af te leveren en om elke tuinliefhebber te laten genieten van het buitenleven.

Om uw droomtuin te kunnen realiseren beginnen we met een bezoek aan onze 10.000m² showroom. In de showroom bespreken we uw wensen en kunnen wij onze producten en materialen laten zien. Natuurlijk komt onze hovenier ook bij u op locatie, zodat zaken als de bodemgesteldheid, zoninval en de zichtlijnen met de omgeving worden bekeken.

Door middel van 3D tekeningen krijgt u een goed beeld van hoe het gemaakte tuinontwerp zal worden gerealiseerd en hoe uw droomtuin werkelijkheid wordt. Het ontwerp projecteren we op een scherm in onze bioscoop in de showroom. Zo beleeft u het tuinontwerp alsof u midden in uw eigen tuin staat.

Alles onder één dak

Tuinonderhoud

Heeft u zelf geen tijd of ontbreekt het u aan kennis om uw tuin te onderhouden? Dan kunt u het tuinonderhoud volledig of gedeeltelijk uit handen geven, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Lees meer

Tuinaanleg

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin veranderen? Bij het hoveniersbedrijf Van Beem Tuinen kunt u terecht voor al uw tuinwerkzaamheden, voor allerlei soorten tuinstijlen.

Lees meer

Tuinontwerp

Door middel van 3D tekeningen krijgt u een goed beeld van hoe het gemaakte tuinontwerp zal worden gerealiseerd en hoe uw droomtuin werkelijkheid wordt. Zo beleeft u het tuinontwerp alsof u midden in uw eigen tuin staat.

Lees meer

Van Beem Hoveniers

Uw persoonlijke projectmanager

Bij Van Beem verzorgen we graag uw complete tuinproject. Voor alle werkzaamheden heeft u contact met één adviseur die het gehele proces voor u begeleidt.

Lees meer over ons

Reviews

Hoogste klantbeoordeling van Nederland met een 9,3!

Lees alle reviews

Ons hoveniers team

Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden in en rondom de tuin, en verzorgen graag uw gehele tuinproject.

Lees meer over ons

Voorbeelden van tuinaanleg

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes