Hovenier Aalsmeer

Bent u woonachtig in Aalsmeer en op zoek naar een hovenier? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Hoveniersbedrijf Van Beem is er zowel voor particulieren als voor bedrijven. Door jarenlange ervaring en passie voor het vak tuinieren kunnen wij u prima van dienst zijn bij het onderhouden en inrichten van uw tuin. Ongeacht of u een kleine knusse tuin heeft of een grote sfeervolle bedrijfstuin, Van Beem slaat nooit een klus af! Niet alleen kunnen wij u van dienst zijn bij het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, ook kunnen wij helpen bij het onderhouden van de tuin.

Wat zijn de voordelen van een hovenier in Aalsmeer?

Beroep doen op de diensten van een hovenier brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo neemt de hovenier uit Aalsmeer het vaak zware werk voor u uit handen, hierdoor hoeft u zelf niet meer aan het werk te gaan in de tuin. Ook worden de planten onderhouden met vruchtbare grond en voeding, zodat deze flink door kunnen groeien. Grote tuinen vereisen veel onderhoud om mooi en verzorgd te ogen, dit is een tijdrovende klus en vergt tevens veel energie. Hierdoor gingen veel mensen u voor door dit zware werk uit te besteden bij de hovenier in Aalsmeer. Een hovenier beschikt over de juiste machines en gereedschappen waardoor de tuin zeer snel en efficiënt kan worden aangelegd. Door de jarenlange ervaring van onze hoveniers kunnen zij vakkundig en effectief te werk gaan, waardoor u snel van de tuin kunt genieten!span>

Waarmee kan een hovenier u van dienst zijn?

Wij van Van Beem weten als geen ander dat het erg lastig kan zijn om de tuin naar wens in te richten, maar hierbij bieden onze hoveniers uit Aalsmeer uitkomst. Door u te helpen bij het vinden van de juiste tuinstijl kunnen wij u helpen bij de oriëntatiefase. Door ideeën van de klant mee te nemen in ons plan kunnen wij een tuinontwerp creëren die aan uw wensen voldoet. Het tuinontwerp wordt gemaakt op basis van een gesprek met u, hierin bespreken wij uw wensen. Ook bieden wij aan om langs te komen op locatie zodat wij er zeker van zijn dat het ontwerp bij uw tuin past. Bij het ontwerp past een beplantingsplan. Dit plan bestaat uit een overzicht van waar welke bloemen en planten komen, hierbij wordt rekening gehouden met weersomstandigheden om zo het perfecte eindresultaat te creëren. Na de aanleg van de tuin kunt u ervoor kiezen om de tuin te laten onderhouden door onze hovenier uit Aalsmeer. Mocht u hiervoor kiezen dan wordt samen met u de onderhoudsfrequentie afgestemd. Deze frequentie kan variëren van wekelijks, maandelijks of zelf halfjaarlijks, dit ligt volledig aan de grootte van de tuin. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een onderhoudsvrije tuin te laten ontwerpen bij uw hovenier, hierdoor is het vereiste onderhoud nihil.

Welke werkzaamheden kunt u verwachten van onze hovenier uit Aalsmeer?

Er zijn een aantal werkzaamheden die onze hovenier uit Aalsmeer aan u kunt leveren. Deze werkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat u zorgeloos van de tuin kunt genieten het hele jaar door. Deze werkzaamheden bestaan uit:
• Het bemesten van uw tuin
• Het knippen van uw hagen
• Het snoeien van bomen
• Het opruimen van de borders
• Het verwijderen van onkruid
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Beem, bijvoorbeeld voor een advies op maat.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes