Hovenier Amstelveen

Woont u in Amstelveen en bent u op zoek naar een Hovenier? Dan bent u bij Van Beem aan het juiste adres! Wij kunnen complete tuinen ontwerpen en onderhouden zodat u hier zelf geen tijd aan kwijt bent.

Heeft u geen idee waar u moet starten met uw tuin? Dat is geen probleem, onze hoveniers hebben jarenlange ervaring en kunnen u dan ook goed verder helpen. Zij kunnen u adviseren over de materialen en de beplanting en zij kunnen ook de tuin ook nog voor u onderhouden.

Heeft u net een nieuwe woning gekocht en weet u nog helemaal niet wat u moet doen met uw tuin? Van Beem is gespecialiseerd in maatwerk en het ontwerpen van complete tuinen met luxe buitenverblijven. Nadat wij uw wensen geïnventariseerd hebben, zullen wij een tuinontwerp maken en vervolgens een offerte uitbrengen. Daarna gaan wij aan de slag met de aanleg van uw droomtuin.

Van Beem heeft diverse hoveniers in Amstelveen, daarnaast is het ook mogelijk om ons in te schakelen als u niet in deze regio woont.

Wat doet een hovenier?

De professionele hoveniers van Van Beem kunnen u adviseren over alle mogelijkheden die er zijn met de ruimte rondom uw huis. Hierbij kunt u denken aan de voor-en achtertuin, patio’s en binnenplaatsen. De hovenier uit Amstelveen kan u helpen met het tuinontwerp. Maar daarnaast kunt u ook gelijk de tuinaanleg en het tuinonderhoud laten doen. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen handen vuil hoeft te maken aan het onderhoud en dat dit op deskundige wijze door hoveniers. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke gereedschappen er gebruikt moeten worden en op welke wijze de planten behandeld moeten worden.

Wij kunnen eenmalig groot onderhoud van uw tuin doen, maar het is bij ons ook mogelijk om periodiek een hovenier langs te laten komen. Zo heeft u er zelf helemaal geen omkijken meer naar en kan de hovenier ervoor zorgen dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd bij staat.

Tuinonderhoud in Amstelveen

Bij Van Beem voeren wij regelmatig klein onderhoud en groot onderhoud uit voor zowel particulieren als bedrijven. Onze hovenier uit Amstelveen kan bij u op locatie komen en bepalen welke onderhoudsfrequentie het beste bij uw tuin en wensen past.  Het is bijvoorbeeld mogelijk om wekelijks op een vaste dag een hovenier langs te laten komen. Deze zal uw tuin bemesten, de hagen knippen, de bomen snoeien, de borders opruimen en het onkruid verwijderen. Maar het is ook mogelijk om twee keer in het jaar een hovenier langs te laten komen voor de grote onderhoudsbeurten.

Een beplantingsplan laten maken in Amstelveen

Een beplantingsplan is een overzicht waarin aangegeven wordt, welke planten er gezaaid worden en op welke locatie deze zullen komen te staan. Hierbij wordt er goed gekeken naar de stand van de zon, de mate van wind en de plantafstand. Het voordeel van een beplantingsplan is dat u een combinatie kunt maken van diverse planten die in verschillende seizoenen bloeien zodat uw tuin er altijd kleurrijk uitziet. Bij het maken van een beplantingsplan onderzoekt de hovenier als eerste wat uw wensen en voorkeuren zijn. Ook wordt er gekeken naar de grondsoort en welke planten hier het beste in bloeien. Daarnaast bekijkt de hovenier welke van de bestaande planten meegenomen kunnen worden in het beplantingsplan. Hiermee kan hij een beplantingsplan opstellen die geheel voldoet aan uw wensen.

[/vc_column_text]

[/vc_column]

Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

[/vc_row]

WordPress Themes