Hovenier Amsterdam

Woont u in Amsterdam en bent u op zoek naar een hovenier dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van Beem is er niet alleen voor particulieren, maar ook als bedrijf kunt u bij ons terecht voor een hovenier. Wij hebben jarenlange ervaringen en kunnen u prima adviseren over uw tuin, de inrichting daarvan en het onderhoud. Of u nou een kleine en gezellige tuin heeft of een zeer grote bedrijfstuin, bij ons is de oppervlakte geen enkel probleem! Niet alleen het ontwerp en de aanleg van uw tuin zijn belangrijk, maar ook het onderhoud van de tuin is essentieel.

De voordelen van een hovenier in Amsterdam

Het inschakelen van een hovenier brengt verschillende voordelen met zich mee. De hovenier uit Amsterdam neemt het werk voor u uit handen, u hoeft niet zelf in de tuin aan de slag te gaan. Daarnaast hoeft u zich ook niet druk te maken over de voeding van de planten, want ook dit neemt de hovenier uit handen. Vooral bij grote tuinen met diverse planten kan het onderhoud zeer veel tijd en energie van u vragen, waardoor het aantrekkelijker is om dit uit te besteden bij een hovenier in Amsterdam. Een hovenier beschikt ook over het juiste gereedschap waardoor hij veel sneller en efficiënter te werk kan gaan. Daarnaast hebben onze hoveniers jarenlange ervaring en weten zij precies hoe zij de aanleg of het onderhoud van een tuin aan de slag moeten gaan. Hierdoor kunnen de hoveniers goed rekening houden met de lange termijn en ervoor zorgen dat u langer van een mooie tuin kunt genieten. Voor mensen die geen groene vingers hebben is het ook mogelijk om een onderhoudsarme tuin door de hovenier aan te laten leggen.

Waar kan een hovenier u bij helpen?

Onze hoveniers uit Amsterdam kunnen u helpen bij het vinden van de juiste tuinstijl. Voordat er begonnen wordt het tuinaaleg op maat is het belangrijk om te bepalen in welke stijl u deze wilt hebben. Heeft u zelf geen idee? Maakt u zich dan geen zorgen wij kunnen u verschillende stijlen laten zien en helpen bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens kan er een tuinontwerp worden gemaakt. Het tuinontwerp wordt gemaakt op basis van een gesprek met u, hierin bespreken wij uw wensen en vervolgens komen wij ook op locatie langs zodat wij er zeker van zijn dat het ontwerp past bij de omgeving. Ook is het verstandig om in deze fase een beplantingsplan te laten opstellen, zodat u in één keer uw droomtuin laat ontwerpen. In het beplantingsplan wordt een overzicht gemaakt van de gewenste planten en de locatie daarvan. Vervolgens wordt er rekening gehouden met weersinvloeden om het mooiste eindresultaat te creëren. Na de aanleg van uw tuin is het belangrijk om uw tuin regelmatig te laten onderhouden. Ook dit kunnen onze hoveniers voor u doen.  Afhankelijk van de grootte van uw tuin en uw wensen kunt u met de hovenier de onderhoudsfrequentie afstemmen. Dit kan variëren van wekelijks tot halfjaarlijks voor de grote onderhoudsbeurten.

Wat kunt u verwachten van uw hovenier uit Amsterdam?

Hieronder hebben wij een lijstje opgesteld met de werkzaamheden die u kunt verwachten van onze hoveniers.

  • Uw tuin wordt bemest
  • Uw hagen worden geknipt
  • De bomen worden gesnoeid
  • De borders worden opgeruimd
  • Het onkruid wordt verwijderd

Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes