Hovenier Badhoevedorp

Bent u woonachtig in Badhoevedorp en wilt u graag een nieuwe tuin aanleggen? Van Beem is er voor al uw wensen! Wij zijn een hoveniersbedrijf met al vele jaren ervaring, en vinden het belangrijk dat alles 100% af is en u tevreden bent met uw nieuwe tuin voordat wij weg gaan. Een droomtuin is het pas echt als u er blij mee bent.

Mocht u er nog niet helemaal over uit zijn hoe uw droomtuin eruit ziet, dan kunnen wij u hiermee helpen. Wij hebben beschikking over de grootste vier seizoenen showroom van Nederland en zijn wel 363 dagen per jaar open.  U kunt hier inspiratie op komen doen, maar u kunt hier ook voor een adviesgesprek komen. Een expert op het gebied van tuinen en planten zal met u de plannen doorspreken en deze uittekenen zodat u er nog eens rustig over na kunt denken. Wij vinden het belangrijk dat u helemaal tevreden bent met de tekening voordat wij aan ons werk beginnen.

Het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin

Het ontwerpen van een droomtuin is soms een lastige aangelegenheid. Zeker omdat u eerst bepaalde zaken wilt zien voordat u het koopt. Wij maken voor u een mooi 3d ontwerp met ons unieke programma. Zo kunt u het resultaat gelijk zien en hier nog eventuele aanpassingen in verwerken. Mocht u later nog iets te binnen schieten dan passen wij het ontwerp gerust aan. De klant is bij van Beem tenslotte koning.

Nu uw droomtuin al te zien is op de computer gaan wij ervoor zorgen dat deze in uw tuin komt te liggen. Wij zorgen er persoonlijk voor dat alle zaken die hierbij komen kijken geregeld worden. Ook het grondwerk de beplanting en zelfs het ophangen van verlichting in de tuin. Zo zorgen we ervoor dat we niets aan het toeval overlaten.

Veranda en luxe buitenverblijven

Mocht u in de tuin wensen hebben voor een veranda of een luxe buitenverblijf? Ook hier kunnen wij u mee helpen. Een luxe buitenverblijf is natuurlijk de kers op de taart in uw nieuwe tuin. Een verblijf wordt geheel naar uw wensen ontworpen, waarna ze vakkundig met de hand in elkaar gemonteerd worden. Zo kunnen wij u een bijzonder hoge kwaliteit bieden. Hebt u liever een veranda aan uw huis of los achter in uw tuin?  Ook hier bieden wij veel verschillende mogelijkheden voor.

Naast het bouwen van de veranda kunnen hier nog allerlei opties geïmplementeerd worden. Zo kunnen wij aan de veranda nog een zonnewering toevoegen, en kunt u zelf bepalen waarvan het dak van de veranda gemaakt is. Wilt u een dicht dak? Of juist een dak met ramen die open kunnen? Van Beem maakt van uw dromen werkelijkheid. Mocht u hier meer informatie en inspiratie voor willen dan kunt u contact opnemen, of langskomen in onze showroom.

Het onderhoud van uw tuin

Heeft u al een droomtuin liggen? Dan zijn wij de juiste partij om deze tuin te onderhouden. Mocht u tijd te kort komen of beschikt u niet over groene vingers? Wij willen u hier graag mee helpen, zo zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van uw tuin wanneer u wilt zonder dat u hier enige moeite voor hoeft te doen. Wij beschikken over een team wat geheel gespecialiseerd is in de onderhoud van uw tuin.

Mocht u geen behoefte hebben aan een hovenier om uw tuin te onderhouden maar wilt u wel dat uw tuin zowel zomer als winterklaar is? Wij verzorgen ook een speciale voor- en najaarsbeurt zo bent u er zeker van dat uw droomtuin de winter weer overleeft. En in de lente en zomer er keurig bij staat. Wilt u hier meer informatie over? Neem gerust contact met ons op.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes