Hovenier Bloemendaal

Heeft u ideeën over een ingrijpende verandering in uw tuin in Bloemendaal en omgeving? Bij van Beem zorgen wij ervoor dat uw ideeën worden omgezet tot een ware droomtuin. Wij beschikken over uitstekend materiaal, en geweldige hoveniers om uw tuin naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast zijn wij een zeer betrouwbare en professionele organisatie die weet van aanpakken.

Klanten en hun wensen staan bij ons centraal vanaf minuut één. Door onze jarenlange ervaring vinden wij dit de beste manier van zakendoen. Wij zullen ook niet eerder weg gaan dan dat u geheel tevreden bent.

Tuinontwerp maken

Allereerst beginnen wij met het schetsen van alle wensen van de klant in een speciaal 3D programma. Zo zorgen we er gelijk voor dat er een impressie is van uw droomtuin. Hier kunt u ten alle tijden verschillende aanpassingen aan maken. Ook onze experts zullen u wijzen op verschillende aspecten waar u misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Zo zorgen we ervoor dat alles goedgekeurd is door u voor we aan de klus beginnen.

Het is ook mogelijk om bij u thuis een tekening te laten maken van de tuin die later ook via het programma uitgewerkt gaat worden. Zo krijgen onze experts ook een uitstekend beeld van de status van uw tuin op dit moment. En kunnen ze een inschatting maken wat de kosten voor het vernieuwen van uw tuin zullen zijn.

Uw droomtuin realiseren

Na het ontwerpproces hebben zowel u als de experts een uitstekend beeld van wat er allemaal veranderd gaat worden in uw tuin. Wij doen niet alleen het lichte werk, wij zijn er ook voor het straten en aanleggen van gazons. Allereerst zorgen wij ervoor dat het grondwerk tot in de kleinste puntjes goed geregeld is. Dit omdat planten alleen goed groeien in voedzame grond, ook is dit van belang voor het terras. Dit blijft nadat wij klaar zijn een stuk beter liggen als ervoor. Verder zorgen wij ervoor dat het water na een regenbui snel wegloopt zodat er geen grote plassen ontstaan.

Na bewerking van de ondergrond zorgen wij ervoor dat stap voor stap uw tuin opbouwen en opfleuren. In deze fase plaatsen wij schuttingen, veranda’s en luxe tuinverblijven. Deze worden compleet afgemaakt met het leggen van stroom en als laatst de beplanting. Mocht u wensen hebben voor de aanleg van een vijver of buitenkeuken dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Het onderhoud van de tuin

Mocht u na de aanleg van uw nieuwe droomtuin niet de tijd, en of zin hebben om deze te onderhouden? Of beschikt u niet over groene vingers. Ook dan zijn wij er voor u, want het onderhoud van een tuin is van essentieel belang. Door onze expertise zijn wij dé partij om ook na de bouw te zorgen voor uw droomtuin. Op deze manier is uw tuin klaar voor elk seizoen.

Voor het onderhoud van uw tuin bieden wij verschillende pakketten aan. Dit varieert van wekelijks tot een keer per half jaar. Mocht u andere wensen hebben dan gaan wij graag met u in gesprek om de beste onderhoudsfrequentie bij u past. Dit kan zowel bij ons in de showroom als bij u in Bloemendaal. Wij zorgen ervoor dat bij onderhoud uw tuin bemest is, de bomen en hagen zijn gesnoeid en er geen onkruid meer in uw tuin groeit. Zo kunt u jaren genieten van uw tuin zonder dat u hier iets aan hoeft te doen. Wilt u meer informatie? Kom vrijblijvend in contact met ons.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes