Hovenier Heemstede

Indien u op zoek bent naar een hovenier dan is Van Beem dé tuinspecialist voor u. Niet alleen omdat we prachtige tuinen realiseren, maar vooral omdat we dat doen met uw wensen als topprioriteit. Neemt u vooral contact met ons op om een afspraak in te plannen en de mogelijkheden door te nemen. We maken graag kennis met u en luisteren aandachtig naar al uw wensen om voor u een droomtuin te kunnen realiseren.

Wellicht heeft u ook behoefte aan het bezoeken van onze showroom. Onze showroom staat bekend als de grootste vier seizoenen showroom van Nederland, wij ontvangen u hier ook graag. De showroom is een geweldige manier om inspiratie op te doen voor uw toekomstige tuin. Heeft u al een idee? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan om samen met onze tuinspecialist een plan te maken waarin uw voorkeuren centraal staan.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Bij Van Beem doen wij de hele rit met u mee. We ontwerpen samen met u de fantasietuin die u altijd al heeft willen hebben in een 3D ontwerp programma. Bent u niet in één keer tevreden? Dat is helemaal niet erg, wij passen ons model aan naar uw voorkeur. U, de klant, staat bij Van Beem altijd centraal, dus we gaan tot het uiterste om uw wensen in volvulling te brengen.

Nadat we uw droomtuin hebben ontworpen en u er volledig tevreden mee bent zullen wij de volgende stap ondernemen; het aanleggen van de tuin. Van Beem voert alles voor u uit, van het grondwerk tot de beplanting en van de tuininrichting tot de sfeerverlichting.

Tuinonderhoud

Denkt u weinig tijd te hebben voor het onderhouden van uw nieuw-ontworpen droomtuin? Van Beem onderhoudt uw tuin zorgvuldig voor u indien u daar wens naar heeft. Het onderhouden van uw tuin is essentieel om de perfecte uitstraling te behouden.

U kunt er bij Van Beem voor kiezen om het gehele tuinonderhoud uit handen te geven zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Echter is het ook mogelijk om ons uw tuin een voor- en najaarsbeurt te geven waarna u het tussendoor weer oppakt. Onze gediplomeerde specialisten hebben de nodige ervaring om uw tuin te allen tijde verzorgd te houden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent tuinonderhoud bij Van Beem? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Veranda of luxe buitenverblijf

Ook diverse aan- en uitbouwprojecten boren bij Van Beem tot de mogelijkheden, uw tuin wordt door middel van een stralend luxe buitenverblijf getransformeerd tot een tuin die u alleen nog maar in uw mooiste dromen heeft gezien. Onze luxe buitenverblijven worden door ons eigen team van specialisten ontworpen naar uw eigen specificaties. Vervolgens wordt het luxe buitenverblijf met de hand gebouwd en door het montageteam geïnstalleerd bij u thuis. Een luxe buitenverblijf is maatwerk wat iedere tuin om kan toveren!

Ook kunt u voor een prachtige hardhouten veranda gaan om uw woning te complimenteren en om in ieder seizoen optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Bij Van Beem heeft u niet zomaar een veranda, maar een veranda die speciaal voor uw tuin en woning op maat is gemaakt. Ook bijbehorende toevoegingen zoals kwalitatieve zonwering is bij Van Beem totaal geen punt. Ook de diverse aan- en uitbouwprojecten kunt u vinden in onze showroom om inspiratie te doen voor uw eigen tuin en woning.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes