Tuinontwerp

Een tuin is niet alleen om naar te kijken, in een tuin wordt geleefd. Het is een plek om tot uzelf te komen, met vrienden te eten en een plek om te genieten. Of het nu van de eerste lentezon is of een late nazomeravond, een tuin biedt ontspanning. En elke nieuwe tuin begint bij de basis: een goed tuinontwerp. Om zelf uw tuin te ontwerpen is het van belang om te weten wat uw tuinwensen zijn. Welke indeling vindt u prettig en welke beplanting, meubilair, zonwering en tuinverlichting wenst u? Mocht u nog niet precies weten welke mogelijkheden het beste bij u en uw tuin passen, dan helpen wij u graag met het geven van suggesties en zelfs door het presenteren van een tuinontwerp middels een 3D impressie.

Voorbeelden van tuinontwerpen

Wandel door uw 3D tuinontwerp

Na het schriftelijk in kaart te hebben gebracht van de tuinwensen en het creëren van uw eigen tuinontwerp is het mogelijk om het tuinontwerp te tonen in een 3D projectie. Een unieke beleving die het mogelijk maakt om virtueel in uw toekomstige tuin te wandelen. Het 3D tuinontwerp wordt getoond op een groot scherm in de bioscoop in onze showroom. Het voordeel van deze projectie is dat u uw tuin beleeft alsof u er al midden in staat en er kunnen verschillende tijdstippen gesimuleerd worden: in de volle zon, bij schemering en in het donker. Met behulp van de 3D projectie weet u precies wat u kunt verwachten als onze hoveniers bij u voorrijden om uw tuin te komen aanleggen.

Van Beem Hoveniers

Uw persoonlijke projectmanager

Bij Van Beem verzorgen we graag uw complete tuinproject. Voor alle werkzaamheden heeft u contact met één adviseur die het gehele proces voor u begeleidt.

Lees meer over ons

Reviews

Hoogste klantbeoordeling van Nederland met een 9,3!

Lees alle reviews

Ons hoveniers team

Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden in en rondom de tuin, en verzorgen graag uw gehele tuinproject.

Lees meer over ons

Tuinverlichting

Tuinverlichting is een belangrijk element dat sfeer brengt en uw tuin ook in de avonduren tot zijn recht brengt. Met de juiste verlichting kunt u extra lang buiten zitten en van uw tuin genieten. Bovendien zorgt tuinverlichting ook voor een stukje veiligheid door looppaden voldoende uit te lichten. Uiteraard zijn alle verlichtingsonderdelen waterdicht, bestand tegen allerlei weersinvloeden en energiebesparend dankzij de LED verlichting.

Benieuwd naar wat buitenverlichting voor uw tuin kan betekenen? In de In-Lite nachttuin in onze showroom staan verschillende typen tuinverlichting opgesteld, zoals wandlampen, staande lampen, spotjes, etc. Dankzij de donkere omgeving in de nachttuin kunnen meerdere sferen gecreëerd worden en kunt u op een heldere en unieke wijze inspiratie opdoen en zien wat verlichting voor uw tuin kan doen. Uw keuze aan type verlichting kan vervolgens in een 3D presentatie verwerkt worden, zodat u de voordelen van de tuinverlichting al kunt zien voordat deze daadwerkelijk is aangelegd. Door het complete ontwerp, ziet u ook gelijk of u de juiste verlichting heeft gekozen of toch nog voor een ander armatuur wilt gaan. In deze virtuele fase kunnen nog gemakkelijk aanpassingen verwerkt worden.

Prijslijst

2D -, 3D ontwerp en tuinfilm - presentatie in bioscoop

0-100 m²
€395
100-200 m²
€695
200-400 m²
€895
400-1000 m²
€1295
1000-1500 m²
€1695

Beplantingsplan

0-100 m²
€302,50
100-200 m²
€363
200-400 m²
€423,50
400-1000 m²
€484
1000-1500 m²
€544,50

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes