Tuinaanleg

Een tuin is vaak het verlengde van een huiselijke omgeving en behoort een fijne plek te zijn. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen, een mooie overkapping plaatsen of een bestaande tuin veranderen? Bij het hoveniersbedrijf Van Beem, lid van de vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG), kunt u terecht voor al uw tuinwerkzaamheden, voor allerlei soorten tuinstijlen. Wilt u misschien een tuin met een landelijke stijl waarin u niet alleen van uw tuin, maar tegelijkertijd ook volop geniet van de omgeving? Of wellicht een moderne strakke tuin met strakke bestrating, grotere beplanting en onderhoudsvriendelijk ingericht? In opkomst is de mediterrane tuin met zachte, warme pasteltinten en olijf- en vijgenbomen. En in een familietuin moeten alle leden van het gezin zich thuis voelen: een speelruimte voor de kinderen en een ruim terras voor een gezellige zomeravond met familie en vrienden.

Naar welke tuinstijl uw voorkeur ook uitgaat, van alles is mogelijk. Bestaande materialen, die reeds in uw tuin aanwezig zijn, kunnen hergebruikt worden of er kan met compleet nieuwe materialen gewerkt worden. Door te luisteren naar uw wensen wordt uw ideale tuin gerealiseerd en afgestemd op uw tuinbudget.

Voorbeelden van tuinaanleg

Werkwijze

In onze 10.000m² showroom ontvangen wij u graag om uw wensen te bespreken en heeft u de mogelijkheid om de vele producten, die in de tuin geplaatst kunnen worden, te zien en te beleven. Maar wat kost een tuin? Om daar een duidelijk antwoord op te geven moeten uw wensen en ons advies op elkaar afgestemd zijn. Wilt u bijvoorbeeld een kleine vijver aanleggen, een wilde bloementuin aanleggen of een tuin laten ontwerpen? Onze adviseur stelt een offerte op waarin de tuinwensen benoemd staan die tijdens de eerste kennismaking besproken zijn. Na het gezamenlijk doornemen van de offerte komt een hovenier op locatie om naar de bodemgesteldheid, de zon inval en zichtlijnen met de omgeving te kijken. Er worden foto’s gemaakt van de huidige situatie en de tuin wordt opgemeten om tot een compleet tuinplan te komen. Indien gewenst werken we het tuinplan graag uit in een 3D tuinontwerp voor een virtuele impressie.

Van Beem Hoveniers

Uw persoonlijke projectmanager

Bij Van Beem verzorgen we graag uw complete tuinproject. Voor alle werkzaamheden heeft u contact met één adviseur die het gehele proces voor u begeleidt.

Lees meer over ons

Reviews

Hoogste klantbeoordeling van Nederland met een 9,3!

Lees alle reviews

Ons hoveniers team

Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden in en rondom de tuin, en verzorgen graag uw gehele tuinproject.

Lees meer over ons

3D tuinontwerp

Uw gewenste tuin virtueel al bekijken zonder dat uw tuin al aangelegd is? Dát kan bij Van Beem. Onze tuinontwerpers luisteren naar uw wensen en ontwerpen aan de hand daarvan dé tuin waarvan u altijd al heeft gedroomd. Het tuinontwerp kan worden uitgebreid met een matenplan, materiaallijst en beplantingsplan. Het op maat gemaakte 3D tuinontwerp presenteren wij u op een groot scherm in onze showroom, waarna ruimte is voor vragen en opmerkingen. Met behulp van het 3D tuinontwerp bewandelt u dus virtueel uw tuin en kunt u, de door u gekozen materialen, bekijken in een totaal impressie. Tevens biedt het 3D ontwerp de mogelijkheid om uw nieuwe tuin te ervaren op verschillende tijdstippen (in de volle zon, bij schemering en in het donker), en krijgt u een goed beeld wat een mogelijk verlichtingsplan kan bieden.

Onze collectie

Beplanting

Beplanting is een essentieel onderdeel van iedere tuin, ze voegen namelijk kleur en sfeer toe aan een tuin en met de juiste toepassing van beplanting kunnen ruimtes gecreëerd worden.

Lees meer

Bestrating

U kunt bij Van Beem bestrating bestellen en laten bezorgen, om vervolgens zelf uw bestrating te leggen. Maar u kunt het betegelen van uw tuin ook aan ons overlaten.

Lees meer

Tuinverlichting

Tuinverlichting is een belangrijk sfeerelement om uw tuin ook in de schemering en avonduren optimaal tot zijn recht te laten komen. U kunt ervoor kiezen om de tuinverlichting zelf aan te leggen of u kiest voor het gemak en laat de verlichting door ons plaatsen.

Lees meer

Erfafscheiding

 Het plaatsen van een erfafscheiding heeft vaak meerdere doeleinden: inbraakpreventie, bescherming tegen wind, afscherming van de tuin  en/of het creëren van privacy. Heeft u interesse in het (laten) plaatsen van een afscheiding? Dan adviseren wij u om zich te verdiepen in de vele mogelijkheden aan materialen, want er is vrij veel keus.

Lees meer

Vlonders

Voor het realiseren van een landelijk (dak)terras, stoer en toch praktisch zijn vlonderplanken zeer geschikt. Tuinmeubilair en accessoires neerzetten en u heeft een geweldige loungeplek of een eet- zitgedeelte.

Lees meer

Eén aanspreekpunt voor uw gehele tuinproject

Vanaf het eerste schetsontwerp, via het ruwe grondwerk en de beplanting tot aan de inrichting en het installeren van een sfeervolle verlichting en natuurlijk het tuinonderhoud… bij Van Beem verzorgen we graag uw complete tuinproject. Voor alle werkzaamheden heeft u contact met één adviseur die het gehele proces voor u begeleidt, zodat bijstellingen of aanpassingen snel besproken kunnen worden en naar het gewenste resultaat gewerkt kan worden.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes