Erfafscheiding

Het plaatsen van een erfafscheiding, ook wel schutting genoemd, heeft vaak meerdere doeleinden: inbraakpreventie, bescherming tegen wind en afscherming van de tuin i.v.m. kleine kinderen en/of het creëren van privacy. Heeft u interesse in het (laten) plaatsen van een afscheiding? Dan adviseren wij u om zich te verdiepen in de vele mogelijkheden aan materialen, want er is vrij veel keus. Wilt u de schermen zelf plaatsen? Geen probleem, wij bestellen het materiaal en geven een seintje als u de bestelling kunt komen afhalen.

Voorheen was de houten schutting zeer gewild, maar tegenwoordig is er steeds meer interesse in een schutting gemaakt van composiet of glas. Prettig voordeel van deze twee materialen is dat ze niet roesten of gaan rotten en dus onderhoudsvriendelijker zijn. Ze blijven jarenlang mooi om uw tuin af te schermen voor welk doel u maar wenst.

Van Beem Hoveniers

Uw persoonlijke projectmanager

Bij Van Beem verzorgen we graag uw complete tuinproject. Voor alle werkzaamheden heeft u contact met één adviseur die het gehele proces voor u begeleidt.

Lees meer over ons

Reviews

Hoogste klantbeoordeling van Nederland met een 9,3!

Lees alle reviews

Ons hoveniers team

Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden in en rondom de tuin, en verzorgen graag uw gehele tuinproject.

Lees meer over ons

De ideale erfafscheiding

Zoals gezegd is er veel keuze bij het uitzoeken van een erfafscheiding. Het is daarom verstandig om u al enigszins te verdiepen in de materialen, die u op deze pagina verder kunt bekijken. In onze showroom tonen wij u graag de diversiteit aan materialen en kunt u het materiaal voelen en nader bekijken.

Onze collectie erfafscheiding

Houten schutting

Door het plaatsen van een houten schutting zorgt u voor een afscherming op natuurlijke wijze. Het geeft uw tuin of terras een natuurlijk karakter, hout is immers een product uit de natuur.

Lees meer

Beton schutting

Bekijk de collectie beton schuttingen voor een solide omheining van uw tuin of als een muurtje op uw terras. Beton schuttingen zijn strak en tijdloos.

Lees meer

Composiet schutting

Een schutting is ideaal als u uw tuin, of een gedeelte ervan, wilt afschermen voor meer privacy of als erfafscheiding met de tuin van de buren. Een composiet schutting is gemakkelijk in onderhoud.

Lees meer

Glaswanden

U kunt een glazen wand (laten) plaatsen met ondoorzichtige glazen elementen om privacy te creëren en tóch licht door te laten.

Lees meer

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes